Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3862757 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
onak дали ако на пост дека починал коментираш со прва реченица “Среќа“ спаѓаш во морон?

не те разбирам, биди појасен... дај пример.. не гатам на кугла кристална што ти мислиш во моментов...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Епа постираш вест дека загинал и првиот коментар одоздолу е започнува со среќа што загинал

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Епа постираш вест дека загинал и првиот коментар одоздолу е започнува со среќа што загинал

е а зависи кој загинал и како и во кој контекст е тоа “среќа што загинал“...

може да е среќа за него што загинал зашто, да речеме ете бил болен од леукемија и имал страшни неиздржливи болки секој ден...

или среќа што загинал затоа што ако не загинел ке утепал уште 100 души...

или среѓа што загинал, во спротивно би останал билка (со пола мозок) до крај на живот, ке се мачел и себе и другите околу себе...

ова само лупетам, не размислувам више, некако ми се спие.... а поентата ми е дека, велам јазикот наш македонски е многу лесно извртлив и за манипулација подложен...

туку ај ти кажи си ја поентата сега, зашто знам дека имаш нешто од негде спремено што кобожем ке ми го плеснеш сега...

ајде пукај:
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
откако ја прочитав темана за рекла казала сватив што ти е поентата... сакаше да се обидеш со мои зборови да го направиш симо морон... уште еден доказ за твоето понашање... безобразлук... доказ дека тука си само за да се р’чкаш со луѓе и да мрсиш конци... не си ти за овој форум... тука владее другарска дружба, зезање и слично, а ти тоа го рушиш и подкопуваш...

да сум јас админ ти и уште 2-ца од форумов одамна ке добиевте траен бан... само ке повторам дека зеро е преееееееееееееееееееееееевише толернатен...

ама ај.. млад си, можеби еден ден ке сватиш што сакав да кажам... можеби...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Onak, се трудиш секогаш да си во право. И јас те разбирам дека сакаш да кажеш "е така му требаше"

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Добро бе луѓе, за да се деси таква сообраќајка во која гинат 2ца во град / населено место со BMW M5, и тоа замотани околу дрво, што мислите? Дека си возеле пристојно и се враќале од балет? Јас сум сигурен дека момакот давал часови по дрифтање на другар му and something went wrong  - нормално! Самоуверените луѓе, кои не сакаат да ги почитуваат законите на природата, често завршуваат така. И мене ми е жал за младите луѓе, ама ако правиш некои работи „на ивица“, лесно ќе се лизнеш од неа.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bushido

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 234
Колку што прочитав на needfordrive.com,овај Тевзадзе бил пијан па го оставил да вози другарот и погинале двајцата со доста висока брзина.
Kрај-краева ова може да биде само за поука на "усијаните глави",дека не е баш се едноставно во животот.

Рест ин пис Гиорги Тевзадзе

« Последно менување: 25 Јуни 2013, 09:41:33 am Bushido »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Или друг заклучок, подобро вози си пијан отколку да му дадеш на другар ти да го вози твоето М5 :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Да починал во сообраќајка ама како совозач. Иако не ги оправдувам ваквите "будалеења" сепак се восхитувам на умешноста.

Која умешноист па и ти. Глеаш цркнал. Каква умешност...

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Фаланга не возел он, бил совозач

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Чудно за форумов. Никој не споменува дека можеби е заговор и дека можеби намерно е отепан ;D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9181
  • Пичлеме

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Или друг заклучок, подобро вози си пијан отколку да му дадеш на другар ти да го вози твоето М5 :)
Јап.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Вака било така било да го жалиме да не го жалиме...
Абе ало утре ваша жена ваше дете ќе стои некаде на тротоар и некое вакво говедо изигрувајќи незнам ни јас што ќе направи мала грешка и на пола ќе ги исече и што праиме тогаш?
Има места и времиња каде што ваквите вештини може да се вежбаат, а тоа секако не се градските улици уште па помалку со нормален сообраќаен режим

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
People should not fear their government.The goverment should fear its people.