Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876562 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Аииии смотан кај ја паркирал колата....

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Освен напиен лим, нема да има посеризни оштетувања на астрава..Памет за другпат, каде паркира.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Не ви текна дека можеби не се паркирал туку на поминување му се спуштила рампата?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ако бил расипам некој сензор или овој мнислел дека вечно ќе остане рампата отворена...

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
На овој паркинг со рампата се паркирам секој ден и 100% тврдам дека махеров пробал да се бутне под рампата зошто вака нема шанси да му ја спуштат, го знам човекот што ја регулира рампата.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и јас го знам човекот што ја регулира рампата ама ги знам и другите што имат даљинска од рампата, и не се баш така “фини“ како чуварот... во таа зграда ми е офисот. со прчот сме 20 метра еден од друг...  ГАРАНТ рампава е НАМЕРНО спуштена врз колава... има многу генијалци што се паркираат вака... некој ке го изеде... ете,он го изел. уствари и не го изел ништо, бидејки ако приметувате рампава е на шофершајбна застаната а истата не е пукната, така да никому ништо...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Pred okolu  2 godini bese ova, na selski pat vo Strumica na znak 40 jas vozev 90, mi svrte nenadejno dupka da izbegne i ova se desi.Na kombeto sto go vozev samo zmigavecot skrsen i kriloto maku nabieno bese, so strafot od bandasot go otvoriv ko konzerva.
Pominav so evropski .....

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Се додека таквите, или како овој подоле мислат дека се семоќни и дека јачи се од судбине :)

А кога ќе се сменат работите, тогаш плачат. Само најстрашно е што секогаш има вакви дебили, сеедно која партија, вера, раса е во прашање, дебилите искачаат на површина.

Not a valid youtube URL
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Се додека таквите, или како овој подоле мислат дека се семоќни и дека јачи се од судбине :)

А кога ќе се сменат работите, тогаш плачат. Само најстрашно е што секогаш има вакви дебили, сеедно која партија, вера, раса е во прашање, дебилите искачаат на површина.

Not a valid youtube URL

Еве ги куртоните што одлично си ја знаат сопствената историја и што ценат се што е направено изминативе 6 години.

Подалеку од куртон нивното семе не смее да продолжи.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
Знам дека ја фарбаше сега брзо...ништо друже тоа е кога има еден тон неписмени возачи.
Се дешава да закачиш некој ама педерски е што не го почекал барем по друго ке било :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Избегал гадот, а ќе пополнеле европски фино лепо, ништо страшно.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
Абе и да не пополнеле битно не киднал :)
јас закачив еден џип кај амсм на паркингот (јбг од брзање не го видов) сум го чекал еден саат да дојде, и кога дојде ми вика друже пошто си испаднал фер си ме чекал не треба ништо :)
може и он така ке поминел :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
Busav, секоја чест!