Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884253 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
До 8 пива гајле неам, после тоа многу ме тера на мочање ..

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Многу пијан е опасно да возиш, но ако си малку фатен, под малку подразбирам не повеќе од 3-4 чашки ракија пример, тогаш зависно од човекот и од тоа како реагира, мислам дека може да вози, нормално има луѓе кој мислат дека се Шумахер, но има и такви кој стварно многу внимаваат и кој се свесни дека се пијани. Првите во никој случај не признаваат дека се пијани.

Е сега, јас мислам дека подеднакво опасно а ако не и поопасно е да возиш кога си расеан, или онаков кога си крајно збунет, едноставно кога не ти е денот. Тоа се моменти кога се прават повеќе глупости. Тоа го гледам и на работа, а и го имам осетено на своја кожа, три пати не чукнуваат а на два пати јас имам глупост направено, еднаш поминав на црвено, за да после тоа ми текне дека е црвено и еднаш не застанав на пешачки иако имаше луѓе кој се движеа по него (далеку беа ама јас го сметам за прекршок бидјќи секогаш им застанувам на пешаци).

Така да не треба да се осудува ако некој возел со две три пива во него, кога сите или скоро сите го правиме тоа.
Глупости се дешаваат од мал милион причини.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Многу пијан е опасно да возиш, но ако си малку фатен, под малку подразбирам не повеќе од 3-4 чашки ракија пример, тогаш зависно од човекот и од тоа како реагира, мислам дека може да вози

да вози - може. да се снајде во потполно непредвидена ситуација - не. тоа е целата поента.

3-4 чашки ракија влијаат на времето на реакција, а човек може да се осеќа трезен. Не прави разлика.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

19 годишен си ибал мајката во Швајцарија.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
ај шо си ибал сам, ајде де, него што ибал и на други...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
ај шо си ибал сам, ајде де, него што ибал и на други...

зашто бе, негова работа си е тоа, он како мисли така ќе си вози, што те боли кур тебе дали он возел 200 или....

или не, а?

Отсутен velestrumf

• Легенда
И тоа у тунел у Швајцарија... Боље за него да не преживеал, пошто веројатно има да лежи затвор до крај на живот, and then some...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Така е koga ne nosel kais.

Отсутен velestrumf

• Легенда

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па он си ибал, а другите ги трлнал само. Повредени 2-3ца, он на место.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Измаван е Нисанот но кабината не е нешто здробена.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
Нова кола,направена да е сигурна и стабилна,но не и во секакви случаеви.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 541
Двајца од другите коли се полесно повредени, додека типот со нисанот починал во болница.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
http://www.mkd.mk/82540/crna-hronika/golema-verizna-soobrakjajka-na-avtopatotveles-skopje

оваа вест е стара неколку месеци пријателе... немора повеќе, види доле во пишуваното од фејсбук датумите кога се... последнот е од 2-ри март... а датумот горе лево ти покажува денешен датум.. иди утре посети ја страницата ке ти го покаже утрешниот датум.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време