Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885033 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Цитат
со скопски регистерски таблички и починал удрил во контејнери и починал.

Значи два пати има починато.

А може починал па удрил во контејнерите.

може и тоа

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе положбата на седење во тој тип комбиња и положбата на седење во кола се многу различни... плус воланите на тие комбиња се скоро легнати во линија со асвалтот, не се онака завртени туку скоро исправени. 4-5 комбиња такви сум имал до сега. на пикапите пак не е така зашто основата на пикапот е уствари кола, само место задни седишта преправен е во товарен дел... а стварно не ми е јасно зашто е така...

а инаку, можно е и да му се слошило и тоа е тоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Аии, поминав два пати таму и не сватив како е можно да се десила собраќајката, :S а комбето не изгледаше многу удрено. :S не изгледаше сериозно уопште :S

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
22 годишна девојка загина 4 повредени - страшна сообраќајка пред Прилеп

Како што инофмира полицијата во несреќата починала 22 годишната Зили Алкета од Елбасан, Република Албанија, која пред десетина дена дошла во Македонија за да стапи во брак со македонски државјанин.

Тешка сообраќајна несреќа попладнево околу 13:30 часот се случила на петот Битола Прилеп во близина на селото Лажани при што една 22 годишна девојка починала а 4 лица се здобиле со тешки телесни повреди. Како што инофмира полицијата во несреќата починала 22 годишната Зили Алкета од Елбасан, Република Албанија, која пред десетина дена дошла во Македонија за да стапи во брак со македонски државјанин.  уште 4 лица кои се наоѓале во автомобилите се здобиле со тешки теелсни повреди при што се префрлени во болница.
Полицијата се уште врши увид, а сообраќајот е во прекин.

http://www.sitel.com.mk/node/65091
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Значи не се нормални еј. Види што пишале. Да дообјаснеле дека дедо и е столар заборавиле... Теее мајку му, кажи каде, што се десило... Ц, ц, ц, ц... Излетале, се запалиле, метеор ги погодил, пијани, куче излегло, нафта избила, кажи што!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
+1

нај јака информација е дека дошла да се омажи... УДАРНА ВЕСТ е тоа во целата прикаска :)

башка што стварно информацијава е половична, ако воопшто е и толку.. сообраќајка се десила и умрел некој... а како? возеле 300? им пукнала гуа на 200 додека кочеле заради превртен камион? 

исто би ти било да кажеш дека денес коловозите се мокри и ке останат цел ден така, без да кажеш дека уствари надвор врне...

ама затоа нема да заборават ВО ДЕТАЛИ да ти објаснат кој колку и на кој начин украл додека бил на власт...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Згора на тоа целата случка се одвива КАЈ селото ЛОЗНАНИ кое се наоѓа меѓу БТ и ПП.Лажани,Ложани(за кој како) се наоѓа меѓу Македонски Брод и Прилеп еаго. ;D
« Последно менување: 10 Март 2013, 07:50:59 am MecheTo »
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Околу 1:30 Мерцедес пред Беверли трговскиот удрен во кола и комбе (двете паркирани). Имаше луѓе доста од колата и изгледаа пијани. Сеуште неможам да си објаснам како се удриле така.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
New blood of old school

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Синоќа околу 4:30 се враќам со такси и кај тинексот во влае од другата страна иде ауди а3 и по средина на улица иде лево десно. Коа го видов нозе ми се пресекоа... Колата пред нас за 10 сантими не ја мавна а кога се разминуваше со нас беше скроз залепен до тротоар во неговата лента и по 3 секуниди само се слушна ПАУУ се вртам со тој позади нас се плеснаа head on... После ова искуство страв ми е кола да возам навечер :D

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4118
Аии, поминав два пати таму и не сватив како е можно да се десила собраќајката, :S а комбето не изгледаше многу удрено. :S не изгледаше сериозно уопште :S

Дефинитвно се изненадив кога прочитав дека некој го загубил животот, не изгледаше страшно а положбата на контејнерите и комбето секако во чудна комбинација. Повеќе изгледа дека од друга мака починал човекот па преминал на спротоивната страна. Ако било тоа  среќа што никој друг не настрадал.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Обдукција нека направат... јас типувам дека му се слошило на човекот, и ради тоа удрил во контејнерите... (инфаркт и сл.)/

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
По 6 години поминати активно во сообраќај, ми направија сефте денес... Среќа ке поминам само со полирање на браникот...
Иначе, Голфот влегува во еднонасочна уличка за сообраќај од другата страна...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
на здравје :D

ништо страшно :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Што бе, ова го возиш?
Нека си го плати полирањето, нормално :)