Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3957697 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Интересно, поправката на двете возила ке чини исто... :P
Nadevaj se. So ogled na iskrivenoto trkalo na Bmwto ocekuvam 1:5 vo korist ma kiata.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15155
  • Пудингот на шоферството
Киата има удрено во гумата на БМВ-то,затоа има повеќе ‘скршеници‘,но и БМВ-то е измрдано ог ѓонија. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Воопшто не мислев на тоа која порпавка колку ќе кошта кога реков после оди купи КИА, туку мислев на тоа колку е оштетена КИАТА во споредба со БМВ то.

Глава да спасиш во такви моменти е работава, пошто без глава нели не ти треба ни нкола.

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Ogi88
Доколку викнеш полиција да направи записник мисла дека се уште можеш да земеш оштетување од македонија пат.

Мислам дека таа опција е многу замарање, ќе си го однесам да се исправи бандашот и здравје. Не е страшно искривен, муабетот ми беше дека ова се деси пред две вечери кога врнеше на улицата кај средното Корчагин што е кај сообраќајната полиција. Во моментот си беше ок, дури сабајлето издиша гумата.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1976
Воопшто не мислев на тоа која порпавка колку ќе кошта кога реков после оди купи КИА, туку мислев на тоа колку е оштетена КИАТА во споредба со БМВ то.

Мислам дека не е тоа мерило, сведок бев на една сообраќајка на Bora и Passat од иста генерација, Passat-от удри во левиот преден бандаж на Bora-та, кај Bora-та се гледаше само искривено крило и изместен браник, а кај Passat-от искршен фар, браник, десно крило и хладњак. Bora-та ја однесоа со возење, а Passat-от го тргнаа со туркање. :D

Муабетов не ми е "се лажеш, KIA е поквалитетна од BMW" (бидејќи реално не е) туку најмногу зависи на кое место ќе се удрат.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
^^^^ хахахахахха мислам дека мие првпат да се смеам на судар/и ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
девојчето пред некој ден што направи сообраќајка со аудито е живо и здраво и полека закрепнува :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
А, останатите учесници во сообраќајката?

Иначе пред некој ден во Ново Лисиче на семафорите кај Рамстор се имаа лупнато Мерцедес Е класа и уште една кола која што не ми текнува што модел беше. Некој од нив имаше поминато на црвено. Сега кога се враќав, на истиот булевар си се движам со 60 пошто така се наштелувани семафорите за да го фатиш и тој кај поштата и тој кај рамстор. Се приближувам до раскрсницава кај рамстор и еден со постара Е класа, мислам дека беше таксист, ме претицуе и тоа доста брзо ме претица и си проаѓа на црвено нит да прикочи нит брзина да намали. Па добро бе мајку му стара, стварно не ми е јасно со кој памет бре луѓево седнуваат позади волан??? Абе луѓе е комплимент за таквите, тоа е стока дебилна, неваспитана, проста и заостаната во развојот!

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4073
девојчето пред некој ден што направи сообраќајка со аудито е живо и здраво и полека закрепнува :)

Да не ја лечиш :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
А, останатите учесници во сообраќајката?

Иначе пред некој ден во Ново Лисиче на семафорите кај Рамстор се имаа лупнато Мерцедес Е класа и уште една кола која што не ми текнува што модел беше. Некој од нив имаше поминато на црвено. Сега кога се враќав, на истиот булевар си се движам со 60 пошто така се наштелувани семафорите за да го фатиш и тој кај поштата и тој кај рамстор. Се приближувам до раскрсницава кај рамстор и еден со постара Е класа, мислам дека беше таксист, ме претицуе и тоа доста брзо ме претица и си проаѓа на црвено нит да прикочи нит брзина да намали. Па добро бе мајку му стара, стварно не ми е јасно со кој памет бре луѓево седнуваат позади волан??? Абе луѓе е комплимент за таквите, тоа е стока дебилна, неваспитана, проста и заостаната во развојот!

пишував јас у темата за алфата за оваа сообраќајка... само што влегов дома, ја отворив темата и слушнав јако шкрипење и јако мавање и ме фати јанза да не ми ја плесна некој алфата па пак се симнав доле да видам... мерцедсот и рено 19... убаво беше мавнато реното... на трап беше скршено... а тие семафори знам кога ги штелуваа зборев со типот.. наштеловани се за 50 возење, не за 60, ама има срачунато и по 5 коли да стојат на семафор кога се пали... затоа навечер кога возиш, бидејки ги нема тие 5 коли по лента паркирани, фаќаш зелен бран со 60 а не со 50.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16795
  • Keep it 100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер

Цитат
Е сега има еден проблем. На цела таа асфалтна еротика, властите имаат ставено ограничувања на брзината. Педесет, шеесет, седумдесет километри на час... Ние ентузијастите возиме толку брзо во рикверц. На тие брзини, забава може да се има само на велосипед. Не, стварно, што е со нашите потреби? Што е со потребата да го слушнеме чкрипењето на гумите? Без намера да бидам тенденциозен, ама и ние, кои водиме љубов со нашето возило, имаме свои права!
http://com.mk/novosti_vnatresna.aspx?id=3582

Ретко добро напишана реченица. Браво.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Дени размислував за концепт каде што треба да се основа религиозна група чии темелни вредности би биле оние кои се наведени во цитатов. Тоа ако може да се изведе ќе го добиеме она што го бараме.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15155
  • Пудингот на шоферството
Малку дример-ски ми делува текстот.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D