Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3427813 пати)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
лоша сообраќајка вечерва околу 11 и пол, 12 на комаров едносмерната што иде од Ѕ мостот према аердром. фронтален судар, некој заборавил, не видел, или не знам што дека улицата е едносмерна и си улетале директ. возев не можев да ги заприметам колите али ептен беа акнати, пола и више хауба ја немаше. постари беа колите едната мислам фиат крома беше

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Сабајле исто така верижен судар, на улица Козле, значи потчно кај што поминува 57-ца... А удрени беа баш пред 2 елена :) 3-4 коли и беше заглавен сел собраќај, а и вчера на истата улица, само пред тутунска банка, беше падната бандерата и цел собраќај беше закочен... не знам, дали некој ја бутнал или сама паднала.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Сабајле исто така верижен судар, на улица Козле, значи потчно кај што поминува 57-ца... А удрени беа баш пред 2 елена :) 3-4 коли и беше заглавен сел собраќај, а и вчера на истата улица, само пред тутунска банка, беше падната бандерата и цел собраќај беше закочен... не знам, дали некој ја бутнал или сама паднала.

Рики, не се мешај у реон :)... ја акнал некој цврцнат ајван.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Ама бандера е до зид, неможе да ја акне некој намерно, освен да помине блиску до нејзе, да ја поткачи... и да ја бутне...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
вечерва на булевар србија на раскрсницата со булевар 3та македонска, негде пред бензинската едно фрод фиестиче вртело полукружно преку тротоарат и една јамаха ер њо, се залепила у фиестичево, и за чудо дечково со моторот ништо не му беше само кривеше со десната нога, а колку страшно изгледаше. кацигата му беше на 3та лента, патиката у тревникот, моторот партали откачено тркалото од виљушка, напраен лом, уље, бензин истечено, али битно дечкво здрав и жив. луѓе што збореа, трета сообраќајка му била, еднаш бил у кома. дечкото иначе се вика Ненад, може го познава некој од вас

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Јас го знам, Ненад од лисиче ако е тој...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Како ми се опалија Ц4 и Голф пред нос (Илинденска-Ленинова) тоа чудо едно!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

На тоа уличе не се ни чудам, мене миљон пати ми искачаат така ко нертикулисани.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***

Па нели семафор ставија ?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Кое уличе бре!? Илинденска! Пролета типац со Голф на Ленинова ко куршум, а Ц4 по Илинденска го истреска. Пред нос. Возев другарчиња од Шпанија со две девојки, и фино лепо од чаршија до золошка, и БААААП пред мене. Да бев секунда порано мене ќе ме однесеше.
Сите беа ок, нормално. „Малце како да ти кажам како потресени“.

« Последно менување: 24 Јуни 2011, 12:24:39 pm Deni »

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Последно менување: 24 Јуни 2011, 14:41:17 pm djidji »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Not a valid youtube URL
Леле да има снимка од внатре!!! ЛЕЛЕЕЕЕ!!!