Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423378 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Како ми се опалија Ц4 и Голф пред нос (Илинденска-Ленинова) тоа чудо едно!

На тоа уличе не се ни чудам, мене миљон пати ми искачаат така ко нертикулисани.
Кое уличе бре!? Илинденска! Пролета типац со Голф на Ленинова ко куршум, а Ц4 по Илинденска го истреска. Пред нос. Возев другарчиња од Шпанија со две девојки, и фино лепо од чаршија до золошка, и БААААП пред мене. Да бев секунда порано мене ќе ме однесеше.
Сите беа ок, нормално. „Малце како да ти кажам како потресени“.

Za leninova mislam ulice.

Inace denes na orce nikolov - ruzveltova imase opnato edno crveno, mislam deka bese opel astra, nemozev ubavo da vidam.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Лелее..

Во директен судир меѓу „Ауди“ и „Порше“ на патот Штип-Кочани, кај селото Балван, загина триесет и пет годишниот специјалец на МВР, Сашо Панов од Злетово....

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=139724

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Лелее..

Во директен судир меѓу „Ауди“ и „Порше“ на патот Штип-Кочани, кај селото Балван, загина триесет и пет годишниот специјалец на МВР, Сашо Панов од Злетово....

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=139724

Катастрофа.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
ова уште не почнато да се тумба,почнаа да летаат делови
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
денес сабајле во ѓорче ?

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Слушнав на вести ама не загледав кај точно... се испотепале
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Цитроен саксо со 150 км/ч директно удрил во паркирано комби – еден загинат
Превртеното и уништено комбе сведочи за ужасот од тешката сообраќајна несреќа во скопската населба Ѓорче Петров. Загина 24 годишно момче, а уште две девојки и две момчиња се пренесени во Ургентниот центар.

Несреќата се случила околу 5 часот наутро. Очевидците за Канал 5 зборуваат дека цитроенот се движел со брзина поголема од 150 километри на час. Момчето, изгубило контрола над автомобилот и директно удрил во паркирано комби на тротоарот.

Од силината на ударот патниците кои се возеле во цитроенот излетале надвор, а удреното комби се превртело во соседниот двор. Момчето кое го управувал возилото починал на лице место. Соседите кои слушнале силен удар,истрчале да помогнат, сликата била страшн .

Луѓето во куќата каде е превртено комбето се уште во шок.
МВР утрово изврши увид, се уште не се познати причините зошто дошло до оваа тешка сообраќајна несреќа.

Од повредените едно девојче и момче се здржани во Ургентниот центар и се со тешки повреди, останатите имаат лесни телесни повреди по главата и телото и најверојатно ќе бидат пуштени во текот на денот на домашно лекување.

Мирјана Поповска

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Дечково е Џака од хром. Плавото саксо со битолски таблици.

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
Е фалете се вие пак како возите со 130 низ град и како стигате за 3 минути од Лисиче до Сарај...
ццц..

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Од кај па сеа Лисиче и Сарај - град?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Дечково е Џака од хром. Плавото саксо со битолски таблици.
epa tolku od nego...

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
Од кај па сеа Лисиче и Сарај - град?
Па не е бе, првиот дел од реченицата е за в град, вториот за ... :)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
vo 19 casot na jajapasa BMW E60ce sobralo dva kontejneri...malce ne mi bese jasna situacijata imase mnogu guzva, ama imase use edna kola  VENTO i se si mislam dekai ja nemase prednicata...izgleda prvo ventovo go aknalo u bmwto od strana pri sto doslo do sobiranje na kontejnerite...