Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3889099 пати)

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
дефинитивно има....:/

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Се сложувам. Само немој да го правиш тоа со Полото
Со Полото ( го*цето ) може само у лента за сопирање да вози.
Зошто ми ја вреѓаш колата?

* - лфчен = Голфченцето

Не сме се разбрале
:D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Ako astrata pominala na crveno ne mi e jasno kako audto bese zastanato naopacki I toa poveke od 50 metri pozadi semaforot... nekkj pominal na crveno definitivno. Ama I nekkj vlegol vo suprotna lenta...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Никој од учесниците не возел во лентата во која беа застанати на крај ;)

По ударот двете коли отишле таму, иначе си се удриле навлезени во раскрсницата, чиста ситуација.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
nekkj pominal na crveno definitivno.
Поминал, поминал...И вчера еден на пуно црвено со 150 помина на семафорите кај Зоолошка. Да не прикочев и да му дозволев да влезе во моја летна ќе требаше да го распука тој што стоеше на семафор на негова лента.

А го глеав уште од Железничка беше нешто во Рејсинг мод прв стигаше на семафори и цело време чекаше на црвено. Кај влада со финта, елегантно го заобиколив по Димитрије Туцовиќ додека тој вообичаено заглави на црвен семафор кај МЦМ каде и излегов пред него. Толку му требаше на овој па се улета да ме претица, па мораше на црвено кај Зоолошка. :D Сепак се работеше за 1-во место и трофеј.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Во последно време страв ми е да пројдам раскрсница навечер на зелено, особено од четврток до недела. Или треба дома да се седи после 10 или и ти пијан да возиш па што биде нека биде :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Ili policija da kaznuva pijani budali.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
abe vcera kaj mavrovka sred bel den se imaa zalepeno taka da nema pravila

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Не се само пијаните проблем, едноставно како да не постојат семафори за луѓето навечер.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Ili policija da kaznuva pijani budali.

Самата полиција е пијана будала.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Јас вчера бев на собраќајката кај Партизанска

Тој со Астрата возел многу брзо, бидејки... Мацко со пунтото бил позади аудито... на кој 20 метри, и вика... како катапулт беше, и дирекно удри во предницата на Аудито, го исфрли и од ударот, го собира и семафорот стубчињата и удара во тротоарот и во ѕидот над тротоарот кај шеталиштето покрај Партизанска

Во Астрата биле 5 души, од кој 2 машки и 3 девојки сите во алкохолизирана состојба. и Сите се повредени со тешкителесни повреди, од кој едно шоферот и девојчето што седело напред се во многу тешка состојба.... Едно од девојчињата што седеше позади шоферот е во подобра состојба и беше на нога... ама цела облеана во крв...

Во Аудито се возеше мој другар, на сувозачко седиште врзан со каиш... тој е цел набиен, и како исечен од каишот и криви, не може да оди... иначе он е најмалце повреден, без видливи повреди на лицето и раце и нозете....
Шоферот на аудито е девојче наводно некоја М..... 18-19 години имала и е во нај критична состојба, цела е набиена, нема место од кај што не и течело крв.... нејзе прва ја пратија во државна на ренген, а потоа и другите од Војна болница ги пратија во државна...

Ова го знам, дека бев на лице место, значи после 1 мин од Собраќајката... и до 03ч бев во болници и на местото на собраќајката.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ако е така треба смртна казна за малоумниот психопат, ама бидејќи тоа нема треба да го осудат доживотно.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
У пичку матер не знам што да кажам. Дали полицијата да ја терам у курац или да се забрани да се вози туѓа кола. Само оној кој сам од свои пари ќе купи кола да смее да вози, а не некои копиљаци на кој им купиле кола од дома па да убиваат луѓе низ градов.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Среќа што биле во колку-толку сигурни коли, па се живи.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Имам... некој слики, од вчера што ги сликав колите...

И каде, каде се подобри него овие што се од веб-сајтов....

Ако сакате, ке ги пуштам... тука, или по скајп или на маил да ви ги пуштам...