Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888401 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Прекрасна раскрсница за поминување на црвено, веќе од другата страна тргнале па пак нека летаат. Ветив дека Ивеко ќе спомнувам од сега.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Возачот или сопатник од Голфот лежеше до Голфот на улица некои 10-15минути додека да дојде брза помош. Свесен беше човекот, само не му дозволуваа да мрдне затоа што не знаеа што му е.

Само што дојдоа две коли од брза помош ја пројдов раскрсницата.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ауди А1 и Опел Астра Х
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Ова по сликите мене ми личи повече на раскрсницата кај Карпош 4 - Сити Мол, лошо во секој случај.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Не е кај сити мол. Семафорот Пред бензинската макпетрол во карпош кога одиш накај ѓорче.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Во секој случај страшна сообраќајка многу штета на колите, во Астрата имаше и доста крв.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Ебати глетката, не можам да спијам...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Што коли се удриле кај Карпош 3?

http://mkd-news.com/teshka-soobrakajka-na-partizanska-vo-karposh-3-vecherva-foto/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=teshka-soobrakajka-na-partizanska-vo-karposh-3-vecherva-foto

Какви ботови, сликале од зајчев рид, викав јас да сликнеме. Не точно дека колите се тумбале, направиле само по некој круг на страна.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
мнооооогу крв имаше... ама стварно многу,од астрата, која беше пичвајз направена, во права смисла на зборот... предното совозачко тркало буквално под врата беше донесено... и аудиото беше искорнато од напред ама не до толку колку астрата... се збореше за 8 повредени, а во астрата биле 6 души, седеле на предно седиште двајца... страшо... многу лоша сообраќајка... но без тумбања... само се испоизвртеле лево десно, семафориот едниот искорнат скроз со се ступчињата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Според информации блиски до МВР, девојчето возач на А1 било потешко повредено, остали за среќа биле ок. Иначе според истото инфо Астрата прошла на црвено.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Според информации блиски до МВР, девојчето возач на А1 било потешко повредено, остали за среќа биле ок. Иначе според истото инфо Астрата прошла на црвено.

За ваквите доживотна суспензија за седнување позади волан... Слепчо....

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
девојчето најверојатно е во добра состојба,нешто потрес мозок бла бла вика помошникот
главниот доктор нејќеше ништо да каже

видов и уште едно девојче најверојатно од астрата дали имаше 16 години,дечишта...

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Аан со тоа црвено, на зелено коа поминувам се тресам да не има некој шо му се битни 40 секунди во животот