Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887675 пати)

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Пред пола саат се враќав од веро, на семафорите кај студенскиот гоце делчев имаше еден плеснат у бандера со фиат уно или типо не го заглеав ваш... Идел од кај реплек.

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
Вчера еден голф настрада ДО МЕНЕ :/

Тргавме од семафор, некако се наслонивме 2цата на бројчаникот на семафорот (не сум сигурен дека се отвори семафорот кога тргнавме), типот со сребрен голф 4 тргна пред мене, ја по него, нормално го поминав на сам почеток од раскрсница, одкако поминав слушнав шкрипење гуми (кочење), се вртам на ретровизор и кога ке видам, голфот со кој што „се тркав“ извртен за некои 120 степена и чукнат во крилото од еден таксист кој што се убацувал од страна...
Тоа ми е најблиска средба со сообраќајка во животов до сега :/

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
еее... па добар си ти , чим ти е тоа нај блиската средба со сообраќајка... и немој никад поблиску да бидеш... доволно ти е и ова...... искрено ти посакувам...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065

Тргавме од семафор, некако се наслонивме 2цата на бројчаникот на семафорот (не сум сигурен дека се отвори семафорот кога тргнавме), типот со сребрен голф 4 тргна пред мене, ја по него, нормално го поминав на сам почеток од раскрсница, одкако поминав слушнав шкрипење гуми (кочење), се вртам на ретровизор и кога ке видам, голфот со кој што „се тркав“ извртен за некои 120 степена и чукнат во крилото од еден таксист кој што се убацувал од страна...
го намести човекот... :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што ти прави чип а?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Какви бутки има тоа Koрветчето, бре бре бре.

Вака не личи дека е монтирано...

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342

у истиот момент женсками со другарка го проаѓала семафорот...ми вика голфот на метро од мене застана,за малце и нејзе ќе ја соберел
Фиат Типо

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Верувале или не, една госпоѓа денес возеше во спротивен правец на булеварот пред Веро. Значи од железничка накај мостот, ама во лентата од страна на веро... коли свират ли свират, среќа еден џандар застана на средина, ги попречи сите, за женава да може да сврти за 360 степени и да тргне накај жел. во вистинскиот правец. ;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
kojznae dali razbrala zosto policaecot ja nateral da svrti polukruzno

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Ако свртела 360 степени...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
корса превртена под кале кај ЕВН, само шо поминав имаше луге незнам дали некој беше повреден

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Ако свртела 360 степени...

Леле да ;D ;D ;D идиот еј... :D :D :D

Полукружно де, 180 степени ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Се плеснал Golf 3 во Bora на партизанска кај порта влае

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Верувале или не, една госпоѓа денес возеше во спротивен правец на булеварот пред Веро. Значи од железничка накај мостот, ама во лентата од страна на веро... коли свират ли свират, среќа еден џандар застана на средина, ги попречи сите, за женава да може да сврти за 360 степени и да тргне накај жел. во вистинскиот правец. ;D

Auuuuu ne mozam da poveruvam :o