Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424197 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Вчера пред веро 2 имаше судар некој, убаво се беа плеснале, ја па се исплашив да не е некој наш па гледав од кола како болен, ама ми текна дека сабота е...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Вчера пред веро 2 имаше судар некој, убаво се беа плеснале, ја па се исплашив да не е некој наш па гледав од кола како болен, ама ми текна дека сабота е...

Jас поминав кај 03ч и немаше ништо, иначе ке направев увид :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект

хахахахахахаха

И јас ги фатив, Seat Toledo и Subaru Impreza wagon , тие со толедото некој млади беа, и овај волов од позади ги фукна на семафор на црвено. Таа типката од Толедото ептен беше уплашена и го пцуеше тој волот шо ги мавна, тоа го фатив, смешно беше :D :D

btw Chlink вечер на Веро да си дојдиш, да не се заебаваш!!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Сега баш со луди куре праевме муабет, изгледа ќе доеме..

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект

Изгледа?? Не бее............. обавезно да дојдите, иначе организирам банда доаѓаме кај золошка и брчиме групно :D :D :D

EDIT: Со фаланга со спаркот на чело!
           :D :D :D :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***

Изгледа?? Не бее............. обавезно да дојдите, иначе организирам банда доаѓаме кај золошка и брчиме групно :D :D :D

EDIT: Со фаланга со спаркот на чело!
           :D :D :D :D

Без фаланга НИКАДЕ !

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
 Преставување на ауто у гаража на еден друг форум.

Цитат: Nesudjeni Alfista
Kolege, slike govore vishe nego rechi..izleteli mi dvojica sa sporednog put, jedan proshao drugi me udara u levi prednji kraj, podizhe i ja u letu udaram onog prvog po krovu i 5vratima i padam na krov sa zadnjicom u kanalu...uradjena komplet generalna motora, nova pumpa, championke svecice, selenia 20k, pionirovo ozvuchenje itd itd...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Рајан Дан загина во сообраќајна несреќа

Рајан Дан, ѕвездата на шоуто на Ем-Ти-Ви „Џекес“ загина во сообраќајна несреќа.

Полицијата потврди дека фатална несреќа се случила, но засега се уште нема никакви детали за неа.

Веста за медиумите ја потврди и мајката на колегата на Дан, Бам Маргер, Ејприл, која изјави и дека во несреќата загинало уште едно лице, чиј идентитет не е познат.

Засега не се знае кој го управувал автомобилот што се движел со брзина од околу 180 километри на час.

Дан се појави во три филма со тимот од „Џекес“, а со Ем-Ти-Ви соработуваше и на повеќе проекти. Една сезона го имаше сопственото шоу „Хоумврекер“.

Пред смртта, Дун на Твитер постави фотографија на која се гледа како пие со пријателите. Наскоро тој требаше да почне сопствено шоу на еден од американските телевизиски канали.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
RIP Рајан, а баш вчера го гледав тоа филмот, кај што се глупираат

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Ајде кој е за пукање сеир:

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel