Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888452 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
decki batalete kazneni poeni, najdobro ic da ne ve fatat stignav do 70 a so 100 ides na prepolaganje, se od pocetok...

1- so badzo so rover 200km/h 2.0 tdi 130 ks, skopje tetovo pred uzdolnicata kaj patarina, molev da ne mi pise za brzo vozenje da stai deka sum nemal kais, mi rece mi trebalo pilotska a ne vozacka, seuste se mislam sto ke se slucese da ne zastanev na taa brzina kako drugite sto praat, poplavev diskovi od kocenje, dobiv 300 evra koja ja plativ, znaci 150 i fativ vrski da ne dobijam odzemanje 3 meseci na vozacka...

2- ne zapaleni sredni svetla.... se sobirase arac na kraj na mesec i to ti e

3- so 4 zmigavci i kolata raboti vo mesto zastanav bukvalno 3 minuti i coeceto sto go cekav pred gtc odma posle nacional se faka za kvaka, dzandarot pred mene zastana i mi pisa deka sum nemal pojas zasto ne sum se karal...

ovie godini dodeka mi pominaa kaznenite poeni vozev so 16 oci duri sega malce od malce znam da se opustam...strav vo koski a posebno sto mi e plata 200 evra i samo jas rabotam slednata golema kazna ke treba da ja odlezam ....

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Ke si ja platis slednata be Nume, sto se potresuvas za poenite?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
кеш Дени кеш...

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Да ти кажам право... ти стои брадава... моеш да пробаш вака...
а и косата ти е интересна....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Епа кога ќе изминат гратисите:

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Аман бе што направивте :)

:( Деее, бе! Оштета?

Благодарение на зимските гуми на Куоре се случи дешавката. Тој позади мене немаше зимски.

Застанав на семафор црвен на Иво Лола Рибар, кај пералните. Тој позади мене не видел дека е црвено.
Среќа јас го видов дека брзо ми се доближува и тргнав ама пак ме мавна од позади.
Кај мене нема ништо, можи да има една гребаница ама ништо страшно. А кај него не видов, ваљда исто.

Поминав со лесно.
:)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Аман бе што направивте :)

:( Деее, бе! Оштета?

Благодарение на зимските гуми на Куоре се случи дешавката. Тој позади мене немаше зимски.

Застанав на семафор црвен на Иво Лола Рибар, кај пералните. Тој позади мене не видел дека е црвено.
Среќа јас го видов дека брзо ми се доближува и тргнав ама пак ме мавна од позади.
Кај мене нема ништо, можи да има една гребаница ама ништо страшно. А кај него не видов, ваљда исто.

Поминав со лесно.
:)
Џабе ке му биле зимските.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
да се надеваме .. среќа не е многу оштетена , може да се среди .. многу ми беше криво , баш "добра" прилика да се запознаеме ...  :-\

Тука сум, жив и здрав и се е под контрола. Има полициски записник и све си е уредно и по протокол. Најверојатно уште утре ке пробам да ја однесам на сервис бидејки у недела идам за Странција недела дена, па у меѓувреме нека се прај. Иначе дечките искочија дека се некој тешки преваранти од Лисиче, али ај да не зборам тука.

Како и да е голема благодарност за Харрис и максималниот клаберски пристап и понудата за помош! Да живее CarClub!!!

П.С. Иначе бев тргнат на мекици, пред два дена станав чичко (пак)! :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL
Фило, што повеќе ти оди кадетот?

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Ти колку мислиш дека оди ?? Ја ти кажувам и тврдам дека повеке оди од твоето тупење што го правиш.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Па кажи де колку оди, просветли ме!

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
^^

Јас мислам дека треба да се пробате вие двата. 306 вс. Кадет  ;D

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
@Dodo

Да сте живи и здрави и ти и малишаните!

Викај ако треба помош.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
http://www.plusinfo.mk/vest/77639/Semejstvo-so-chetirigodishno-dete-zagina-vo-soobrakjajka

овие, за жал, не се спасиле со помош на неврзување и следствено излетување од кола...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
А од кај знаеш дека излетале од возилото?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D