Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886696 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Апсолутно! Нема збор за тоа меѓутоа луѓето сеуште мислат дека се недопирливи, затоа после во црни кеси ги носат накај дома.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
На бабата и скурчило изгледа.

Отсутен TSI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 202
Ај пешак ко пешак, којзнае што му се врти по глава па поминува преку автопат, ама џандар кога ќе видам на автопат, излегол на средна лента како шерив некој и мавта. А пред тоа никакво предупредување.
Од каде е сигурен кого запира и дека овој на време ќе го види. Ќе го собере некој, после што?
Абе луда работа. Тоа само кај нас го има

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Нешто лошо се има случено во Аеородром. Пред 15 минути поминав на семафорите кај Веро имаше Пасат застанат на сред раскрсница,полиција и нешто до колата покриено со најлон...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Бабата од обиколница изгледа била.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Пасатот чипуван, а?

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
Прегазен пешак  кај Бисер спроти Веро во Аеродром.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
многу често тука проаѓаат пешаци на црвено,а се понашаат како да е зелено.проаѓам и ја на црвено кога идам на пауза,ама кога нема коли,те стојат на пешачкиот пред бисер и можеш да поминеш без да загрзуваш сообраќај.не викам дека сега така се десило,ама не би ме чудело

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
Овој се имаше загрозено самиот себеси до смрт.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па сигурно да не бил толку брз, нептун би влегол во сатурн и на човекот ќе му текнело да побрза при преминувањето на улицата.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Нешто лошо се има случено во Аеородром. Пред 15 минути поминав на семафорите кај Веро имаше Пасат застанат на сред раскрсница,полиција и нешто до колата покриено со најлон...

ама машала удрен пешаот.... на 15 метри од пешачиот е оддаечен... бааги добро го подбрал со пасатот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
^ да, беше едно дваесетина метри од пешачкиот, сигурно од таму го има подбрано...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Трагедија, затоа на вакви критични места, а ги има повеќе низ градов, и 40 км/ч се многу.