Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3889031 пати)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Не ме разбра изгледа, мене ми треба да се исчукам со него лево десно по банкини и стубчиња да го утепам од шлајфување и вадење душа и да го фрлам после :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Хаха, затоа мене ми падна чудно што мислеше со тоа „3 саати со него да се забавувам и ќе го шитнам“. ;D У реду е, сеа се разбравме. :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Ја мислев со токмак ќе му влезеш ;D

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Пред 15 мин. во Авто Команда на семафорите пред Лук Оил имаше заредено 6 - 7 коли како да немаат кочено директива еден позади друг

Отсутен queqe

• Почетник
  • *
  • Пораки: 27
Пред 15 мин. во Авто Команда на семафорите пред Лук Оил имаше заредено 6 - 7 коли како да немаат кочено директива еден позади друг

тоа што си видел значи било само предигра за она што се случи пред 1саат на истиот семафор...рено 5 беше цело згужвано у автобус,глетката беше стравотија.
Дефинитивно таа раскрсница има проблем со семафорите(или возачите со алкохолот)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Вчера на идење накај скопје за прослава на нова година другарот на корсата на автопатот скина гума и искриви бандаж. А уредно си плати две патарини и на крајот си направи најмалку 50 евра штета.. Ги жалам оние кои мораат секој ден да ја минуваат делницата велес скопје.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Вчера на идење накај скопје за прослава на нова година другарот на корсата на автопатот скина гума и искриви бандаж. А уредно си плати две патарини и на крајот си направи најмалку 50 евра штета.. Ги жалам оние кои мораат секој ден да ја минуваат делницата велес скопје.

како успеал да го направи тоа?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Ајдееее па баш на идење. Многу е опасно така одење и враќање од поголеми прослави... Возат многу дамли.

Се надевам си поминале одлично и покрај нездогата.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Какви огромни дупки има што воопшто не е тешко. А брзината во ниту едем момент не надмина 90 км на час. Бевме во пратња со спарк и тој се жалеше дека има искривен бандаж и неможе да возе над 80. Ако мислеш дека летал и ја погодил дупката не беше така.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1465
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Епа слалом малце....

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
понекогаш и веле(штрумф)слалом  ;D

едит: еден починат во сообраќајка во автокоманда.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Сабајле во 5 саат кај хотел карпош фиат уно беше сол направено.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
E toj alkohol treba da se zabrani za psihicki nestabilni...

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Скопјанец загина откако се заби во автобус на ЈСП...