Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3962651 пати)

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1979
Мислам дека не е во ред да шпекулираме, ипак не знаеме што се случило, исто како што на сите нас ни сметаше тоа што се зборуваа најразноразни приказни за случката на еден наш член. Полицијата ќе си процени што се случило :)

Така да, побрзо закрепнување на дечкото, а кола се купува.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9532
Мислам дека не е во ред да шпекулираме, ипак не знаеме што се случило, исто како што на сите нас ни сметаше тоа што се зборуваа најразноразни приказни за случката на еден наш член. Полицијата ќе си процени што се случило :)

Така да, побрзо закрепнување на дечкото, а кола се купува.

а да се купуваше така кола сите ке имавме :D а сликава за жал секојдневие, секоја џукела почна да вози

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1979

а да се купуваше така кола сите ке имавме :D а сликава за жал секојдневие, секоја џукела почна да вози

Е јебига со ова мора да се сложам  ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45016
  • Il Moderatore
Мене ужасно ми сметаат тие жардињери пред кривини и на острови и и пред семафори, кои се веднаш до улица, без никаков тротоар. Конкретно, таму кај што се учукал типот, пред некој ден бабичка се шеташе по улица, пошто утнала нешто, па не можеше на пешачки остров да оди безбедно дур не помине сообраќајот, туку беше на улица. А таму е така фино непрегледно кога одиш од скопјанка накај бисер, што можеш да бираш, или да се акнеш у жардињери или да ја качиш бабата на хауба. Типот може не згрешил многу, но жардињерите веднаш до улицата, оставаат премногу малку маргина за грешка. Да не ме сфатите погрешно, не оправдувам некој што беснеел низ град, туку едноставно може била таква ситуација да не можел да ја избегне жардињерата. Ем штетите на возилото драстично се зголемуваат кога ќе ја урољаш колата од бетонска жардињера. Малку да поработеа сообраќајниве инжињери, сигурен сум дека немаше такви решенија да дозволуваат.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55268
  • Махер
Големи вистини.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Денес поминав од местото и едно не ми е јасно.Како ја прелетал жардињерата и продолжил да ги собере стубчињата,кога жардињерата е вискоа 35-40 цм?????
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
На таа кривинка премногу градба ( пара испрана ) има, ништо не се глеа,  ја ко сум улетан на зелено обично свирам бидејќи по некад пешак знае да се охрабри да прејде на негово црвено.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Исто така, Куоре, пешаци редовно си преминуваат на нивно црвено, свирка обавезно. Барем пет пати ми се случило истото.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4627
чисто да се знае,тие фонтани коштаа 30 миљона денари:) и се на најглупо можно место поставени,одвлекуваат внимание,а да не праам муабет што летно време нон стоп асфалтот беше мокар

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Многу заебана кривина, баш незнаеш кога ќе дојдеш кај семафорите, па да ставеа на средина една бина и певаљки, ебаве глупите власти.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
 :'(

A fatal accident happened last Friday in Sao Paulo, Brazil. The 37-year-old driver of a Nissan GT-R had been driving down Atlantic Avenue with his 24-year-old passenger Munich Angeloni. The accident killed the passenger and placed the driver in hospital with a critical condition.
Internet rumours suggest that the GT-R in question had completed a 1,200hp AMS Alpha conversion recently. Sao Paulo is home to the only South American tuning shop to carry official AMS dealership status so the claim is entirely plausible. Its thought that the car had standard rims and standard road tyres, causing the back end to step out under heavy acceleration.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7818
Уф уф .... страшно ...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Gadna soobrakjajka kaj vlada na semaforot onoj pred mostot. Direkten sudar Golf 6 i c3 pozadi ise 2ca zalepeni. Izgledase kako toj so golfot od kaj tmobile idel i vlegol vo sprotivna nasoka direkt kaj ovie na semaforot

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7386
I jas pominav od tamu, imas i brza pomos i dosta vozila zastanati, ocigledno toj so golfot preletal na tesko crveno  i im presekol pat bidejki od pravec vlada-stokovna most tri koli se mavnale edna vo druga.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
ama cudno golfot bese direktno udren vo ova citroenot, cudno mi e kako se namestil taka. Na toa mesto od 3 strani idat koli i taka direktno da se pogodat mi e cudno, da pominel nekoj na crveno valjda stranicen odar ke imase.