Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887709 пати)

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Значи шали на страна, малку озбилно. Заклучок, гледај да не дојдеш во ситуација да доживееш сообракајка, пошто ако дојдеш до таа ситуација, може од Х околности да поминеш без гребаници, но и од Х причини поп да те пее после сообракајката, така да, очи отворени, додека се вози да се мисли на возењето само. Ова ми е совет од таткоми, секогаш ми го нагласува, синко, додека возиш, само на возењето фокусирај се, дали некој те изнервирал, или нешто те мачи, додека возиш, не мисли на тоа

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Ајде продужи. Да не испадне сега со факти дека ти си смешен а и трагичен. Твојата листа е комедична исто така, за комплекси лечење.

татко ти те знае дека не врзуваш појас на аутопут?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
:D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Филип пошто се правиш паметен,а во овој случај не си,те молам обрати се до колегата под ник Томе-Колт и прашај го од каква ситуација се спасивме кога бевме на тест вожња со тојота гт-86..

Фала..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Се спасивме од ситуација со 230 у цистерна која идеше со 70 на саат да извадиме редизајн на ГТ86, навреме реакција, мада ја ќе идев од десно.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?

Отсутен Chlink

• Легенда
Татко ви ве знае што возите 230 ли?

:D :D :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Едо и се пушташе на таа иначе повеќе од 120 немаше да дигне се кладам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Се спасивме од ситуација со 230 у цистерна која идеше со 70 на саат да извадиме редизајн на ГТ86, навреме реакција, мада ја ќе идев од десно.

Значи, имаме

премиса: се извадивме од заебана ситуација на 230
заклучок: подобро да не се врзува појас при брзини над 120

тоа е линијата на заклучување? добро разбирам?

иначе, не знам што ми ја крева повеќе косата на галвава: тоа што некој пишува вакви глупости или фактот што само се бунам?

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Да Филип,а според твоите постови гледам дека ти би закочил и истовремено од твојата фенси 20 годишна култура не би останало ништо.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Добро дечки, секој со свои сваќања и крај :) Ако сакаш и без шофершајбна вози !

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Само потргни се на страна да не сметаш на тие што сакаат на раат да возат со шофершајбна 160кмч.

Отсутен Chlink

• Легенда
Фактот што мислиш дека си Дева Марија го прави фактот дека премногу смешно ти изгледа муабетот. Иначе да беше некој друг 90% од форум ќе ме нападнеше, како и во реалност. Јас тоа го знам ама моја работа е јас како е возам, моето мислење е мое мислење и нема да дозволам никој да ме навреди пради истото.

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Само потргни се на страна да не сметаш на тие што сакаат на раат да возат со шофершајбна 160кмч.

Со кацига ке возиш ако немаш шофершајбна ;D

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Фактот што мислиш дека си Дева Марија го прави фактот дека премногу смешно ти изгледа муабетот. Иначе да беше некој друг 90% од форум ќе ме нападнеше, како и во реалност. Јас тоа го знам ама моја работа е јас како е возам, моето мислење е мое мислење и нема да дозволам никој да ме навреди пради истото.

седум ѕвездици, брат, веруј

darwin awards nominee