Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422139 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Мора да се воведе закон за велосипедисти на светско ниво. Не е нормално што се случува наоколу. Самоубици насекаде. Eве како се одвива сообраќајот во циркузниот континент.

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
утринава,околу 6 часот,налетав на тешка сообракајна несреќа на влезот во Ресен...Фиат Браво ново,и Рено 9 беа удрени и излетани од патот....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Дене околу 19:00 пред Народна банка како се плеснале Твинго и Пасат, абе партал се направиле и двете. Не знам што се случило. Има некој инфо околу ова?

Јас го видов Пасатот околу 10.00, салата беше напред.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Темава е отворена скоро 4 месеца и уште не ми се пишува што ми се има десено со ладата на чале. Све се плашам дека можеби ќе прочита и покрај тоа што се случи пред 14 години.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Темава е отворена скоро 4 месеца и уште не ми се пишува што ми се има десено со ладата на чале. Све се плашам дека можеби ќе прочита и покрај тоа што се случи пред 14 години.

Цвикна чоек и не те нашле сеуште ?? :):):)... пу, пу, пу не дај боже !!!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Кажи бе... ја сврте на кров, и продолжи :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Цвикна чоек и не те нашле сеуште ?? :):):)... пу, пу, пу не дај боже !!!

Не Не, немам утепано никого.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT

Да не ти дојавил некој ? ;D ;D ;D ;D

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
утринава,околу 6 часот,налетав на тешка сообракајна несреќа на влезот во Ресен...Фиат Браво ново,и Рено 9 беа удрени и излетани од патот....

Бравото го знам.
Сузуки Свифт 1.3

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството

Бравото го знам.
е ти си од Ресен,можиш да дадеш повеќе детали,пошо Бравото не беше многу многу оштетено,ама Реното беше партал
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***

Да не ти дојавил некој ? ;D ;D ;D ;D

Док људи спавају , мафија ради :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
пред малку имав дешавка со сеат ароса. ја метро 86/7 висок викам сакам да пробам позади да се возам и седнуем позади ај ме собра некако за чудо, стигаме на паркинг не можам да искочам седиштево до крај собрано, бутнато не бре брате се заглавив, 2 минути искачав, страв ме фати.  ;D истото ми се има десено и во сеиченто. наравучение ако сте над 1.85 не влагајте позади во мали коли, нема да можете да излезете ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
пред малку имав дешавка со сеат ароса. ја метро 86/7 висок викам сакам да пробам позади да се возам и седнуем позади ај ме собра некако за чудо, стигаме на паркинг не можам да искочам седиштево до крај собрано, бутнато не бре брате се заглавив, 2 минути искачав, страв ме фати.  ;D истото ми се има десено и во сеиченто. наравучение ако сте над 1.85 не влагајте позади во мали коли, нема да можете да излезете ;D
Пегличе свеЦка работа!

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371

Бравото го знам.
е ти си од Ресен,можиш да дадеш повеќе детали,пошо Бравото не беше многу многу оштетено,ама Реното беше партал

Слушам муабети дека се бркале, и едниов на едната страна излетал, другиов на другата, ама не знам сигурно ако разберам ќе пишам.
Сузуки Свифт 1.3

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
nekoj so nov accord samo sto butna bandera kaj mene u malo na sava kovacevic kaj pretposledna 24ka