Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3443470 пати)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6836
Тешка сообраќајка пред Скопје - загина 18 годишна девојка седуммина во болница.

18 годишна девојка загина во тешка сообраќајна несреќа која утрово, нешто по полноќ се случила пред Скопје во близина на селото Идризово. Возило марка Мерцедес од засега неразјаснети причини загубило контрола и се превртело. На лице место починала 18 годишната Денита Саботиќ, додека останатите седумина кои биле во возилото биле префрлени во болница. Несреќата ја потврдија и од МВР

http://grid.mk/read/news/105257344/1135555/teshka-soobrakjajka-pred-skopje-zagina-18-godishna-devojka-sedummina-vo-bolnica

Сигурно се тегнел ко црево со 60 километри, па загинал, да возел нормално со 140-150 сигурно немало да се случи тоа што се случило, или пак некој друг му се тегнел ко црево и не возел исто со нормална брзина од 150

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Останатите седуммина? Ова ми личи на пијано враќање дома...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
знам дека мерц е големо и комотно ауто,али 8 души во кола....возачот сам си ја барал бељата,нека и е лесна земјата на девојката

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Они се велика фамилија... ;D
Изназемаа сите мерцедеси па сега ќе летаат, кој во небо кој по улица.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44390
  • Il Moderatore
А бе и јас прочитав 8 луѓе во возило марка Мерцедес. Ама какво возило? Може било минибусче? Може комбенце? Новинариве се ресавска препишувачка школа..... тапа жива.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Остај, сега гледам напишале на новамакедонија за несреќа на рели во Чешка. Памтите кога имаат последен пат напишано најава за трка, или воопшто нешто убаво за трки во весниците?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
знам дека мерц е големо и комотно ауто,али 8 души во кола....возачот сам си ја барал бељата,нека и е лесна земјата на девојката

а зашто мислиш дека е кола?

п.с. мерцедес вито....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Штом се превртело - тешко да е нормална кола. Ќе да е некој џип одвратен. Друг пат, пак да купат одвратен џип.

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130

18 годишна девојка загина во тешка сообраќајна несреќа која утрово, нешто по полноќ се случила пред Скопје во близина на селото Идризово. Возило марка Мерцедес од засега неразјаснети причини загубило контрола и се превртело. На лице место починала 18 годишната Денита Саботиќ, додека останатите седумина кои биле во возилото биле префрлени во болница. Несреќата ја потврдија и од МВР

http://grid.mk/read/news/105257344/1135555/teshka-soobrakjajka-pred-skopje-zagina-18-godishna-devojka-sedummina-vo-bolnica

Сигурно се тегнел ко црево со 60 километри, па загинал, да возел нормално со 140-150 сигурно немало да се случи тоа што се случило, или пак некој друг му се тегнел ко црево и не возел исто со нормална брзина од 150
Значи се работи за мерцедес е 270 девојката што е загината е шоферот уствари, и сеа не е убаво да се збори лошо за мртовец ама ке се памти само по лоши работи. Јас повеке би бил загрижен што би се десило ако некој фамилијарен човек ни крив ни дужен се нашол таму хаос, каде се оние што мене ми пишуваат казни за појас на некој затоа што му изгорела сијалицата од фарот и ситни ситници а такви пијани и надрогирани нема проблем ах оваа моја чудесна земја. ???
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
не е она крива,тие што и го дале мерцедесот се криви

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Значи се работи за мерцедес е 270 девојката што е загината е шоферот уствари, и сеа не е убаво да се збори лошо за мртовец ама ке се памти само по лоши работи. Јас повеке би бил загрижен што би се десило ако некој фамилијарен човек ни крив ни дужен се нашол таму хаос, каде се оние што мене ми пишуваат казни за појас на некој затоа што му изгорела сијалицата од фарот и ситни ситници а такви пијани и надрогирани нема проблем ах оваа моја чудесна земја. ???
Конечно стигнавме до причината за незгодата.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Јеботе, како по ѓаволите се возеле 8 души во Мерцедес Е класа!?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34306
  • Таков е животот... јебига
Изгледа жените ги носеле во гепек, како прави мажи...