Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3443263 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Епа кога неќат голем дел од фирмите да го платат рекетот, ќе го платиме на друг начин.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ебате скпјеништата :D

А бе Сашко, и ти го јадеше. Да им ебам закон ја...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4399
педерски играат овие од паркинзиве,поготово со странци.редовно кај веро у аеродром гледам шепи на странски коли,место да им објаснат што како они одма да ги репнат

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Па, да де.

Стока сме.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3965
Сам сум си крив што не разгледав убаво у околината за табли..... али ете. Глупо ми беше малце зошто 3 коли се паркиравме заедно на исто место, јас во средина бев, Голфот напред и одпозади уште една со мене беа. Испаѓаме само кај мене блокирана, другиве демек во процедура биле  ???, тој ми објаснува до 5минути толерирале после канџа ставале. Инаку претерана е работава со зониве, паркиран сум тука на еден паркинг у ПМ далеку,  да не возев зад човеков немаше никогаш да го најдам, како на Сурвајвој имунитето кога го бараа беше :D. Сваќам зони и платени паркинзи на фреквентни места во центар и слично ама воа... Уосталом доста интересно ми изгледа бандашов со канџава на него :D има олд скул изглед некако Ч)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34306
  • Таков е животот... јебига
Ова зонсково паркирање пак има некоја сисла. Ама со ова паркинзиве на курштина Центар е храбар и дрзок обид за јебење на цела држава во здрав разум

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Што се различни паркинзите на општина центар од зонското?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34306
  • Таков е животот... јебига
Зонското е само во најстрогиот центар каде што има многу гужва и каде има смисла да се става. Можеш да платиш од мобилен. А ова од ПОЦ уште малку во ѓорче ќе го наместат и во двор ќе ти влезат. Паркомати никаде нема а камо ли ретарди што наплаќаат карта. Во турско време луѓето не се плашеле толку отколку денес. Секој од секаде демне да те ебне.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Зонско има и во Аеродром, каде има уште помалку смисла отколку кај тебе или во Дебар Маало.

ПОЦ има во Општина Центар, а ако нема во Центар зонско, не знам каде би било логично да има :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4399
и тоа во Аеродром до 23 часот е племе им ебам,а во зона D e.врв на глупоста

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7574
Зонското е само во најстрогиот центар каде што има многу гужва и каде има смисла да се става. Можеш да платиш од мобилен. А ова од ПОЦ уште малку во ѓорче ќе го наместат и во двор ќе ти влезат. Паркомати никаде нема а камо ли ретарди што наплаќаат карта. Во турско време луѓето не се плашеле толку отколку денес. Секој од секаде демне да те ебне.

Тогаш не сме биле задолжени до гуша, и тогаш не сме имале буџет кој секоја година растел, без оглед на тоа дали државата има стабилни приходи за издржување на истиот... Битно е, да се изгласа, и да има за администрацијата плати....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
и тоа во Аеродром до 23 часот е племе им ебам,а во зона D e.врв на глупоста
Тоа, тоа. Абе вилицата...

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3965
D3 - Зоната на случувувањето :D :D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Во турско имало само 2 даноци, 10% + баждарина. Денес имаме 19% ДДВ....И еден куп други давачки.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11069
  • Ќybriт Pro Max
D3 - Зоната на случувувањето :D :D

Дотеран беше или во треЊерки?