Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3439595 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
греота за колите,возени од дебили

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
овој со корветава жута кој морон е еј... ја еба ламелата... го имам гледано од поодамна целиот клип... амер глуп со пари... јеби га тоа е тоа... ;D
Na sekoe gledanje slatko se iznasmejuvam.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
овој со корветава жута кој морон е еј... ја еба ламелата... го имам гледано од поодамна целиот клип... амер глуп со пари... јеби га тоа е тоа... ;D

Незнам дали знаеш, у америка на тендер се бираат снабдувачите на делови. Кој понуди најсниска цена тој добива.

Затоа се евтини но од друга страна се тешко срање, осим таа што ја праќаат на Нинбургринг и на остали тестови.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Денес кај Хемпро се чукнаа бел 101 и Хонда Цивик сива боја, иста како таа на Боки... На 101-от само предниот браник беше малце потчукнат, а на хондата цело десно крило извиткано, и цела десна врата изгребана... 101-от го возеше еден стар дедо и вртејќи десно на раскрсницата, не видел дали доаѓаат коли од лево... А бидејќи таму има паркирано коли на самата раскрсница, не е баш прегледна :/ Жал ми е ептен за хондата... 

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Пу бе отиде Гетцот јабана ни крив ни дужен :D
Него Фиц, а да си смениш доле под аватарот место The Realest, да си пишеш Црна хроника хахаха :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Пу бе отиде Гетцот јабана ни крив ни дужен :D
Него Фиц, а да си смениш доле под аватарот место The Realest, да си пишеш Црна хроника хахаха :D
Затоа со парите од „претрпен шок и штета“ си вози уште една кола. :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
И30-ка со бесшумна рачка :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Епа во русија дека е, затоа i30. Иначе по Америките да беше видеово - ќе си возеше Viper дечкото. :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

После нема да можам да ви постирам тестови, споредби и драг времиња ;)

Not a valid youtube URL
« Последно менување: 13 Октомври 2012, 21:54:02 pm Fic_CC »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Not a valid youtube URL

2:31 ми се има десено прв пат кога седнав на мотор, тоа беше и последен.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
аман бе куоре,исто како на кола е,ништо посебно

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Мене ми се има десено 0:16... На 1 колце томосот на комшијата, и кога го спуштив браникот ми фати на гумата и се укочи, дали се свртив салто или не незнам... И од тогаш томос више од 20 не сум возел...

Отсутен VTR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 733
Секаде низ МК левата лента е за претекнување, средната за возење, а десната за застанување недај боже за дефект или скапана гума.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Секаде низ МК левата лента е за претекнување, средната за возење, а десната за застанување недај боже за дефект или скапана гума.

низ цел свет да.. низ МК само ако ти се погоди моментот да биде така... инаку спори возила у лева лента, се претицува од десно, се запира на кој каде ќе му прдне.. и така...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време