Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3439324 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Десната за застанување? Ова барам на писмено да ми се даде.

ти велам, пишува на повеќе места, имаш знаци. според истите знаци, ограничувањето за минималната брзина во средната лента е 60. А на твојот клип мислам дека никој не возеше у средна лента под 60.

Принципот не е „од десно кон лево според брзина на движење: десно најспоро, во средина нормална брзина, лево најбрзо“.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Епа не се бунете ако загинете возејќи 85кмч во средна лента тогаш. Толку од мене.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34301
  • Таков е животот... јебига
Хаха Дени, заклучоков е како вицот со пијаниците:

Ги собрале пијаниците на советување да ги одвикнуваат од пиење. И предавачот им покажува експеримент и им вика:
- еве црвот го ставаме во чаша со алкохол и гледајте што се случува со црвот.... умирааааа..... Заклучок?
- некој од пијаниците: заклучок е дека пијаниците немаат глистииии...
:)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Епа не се бунете ако загинете возејќи 85кмч во средна лента тогаш. Толку од мене.

зашто да загинеме? не те разбирам што сакаш да кажеш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Јас пак би го гледал заклучокот како онаа песната од еден познат македонски бенд.

Време беше заебано, ебано,
гледам влажни се тарабите,
100 на 100 е заврнало, ало,
пошто влажни са тарабите.

Заклучок: ако се влажни тарабите - сигурно заврнало.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2244
Абе кој ги е-е знаците,кој удара одпозади тој е крив,знакот е за максимално ограничена брзина а не за минимална,па ако има знак 120 можам смеам и ако сакам ќе  возам и 70-80 мое право си е,а ако на некој тоа му е бавно слободно нека си даде жмигавец лев и нека вози колку му душа сака ако сака и нека полета.

Има шофери кои кога ги возат своите најмили(жена,деца,родители) си возат малку побавно
заради своја безбедност,и како на клипот некој недовеан ќе ги бапне одпозади.Па за таквите јавен линч само....
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6836
Дени многу си живчан, извини ако те навредувам, ама така е, и искрено ако те видам во ретровизор навистина ке се тргнам на страна, дури и во град да е, ке се качам на тротоар.

И да, во македонија пак ке потенцирам, ДОКОЛКУ ВОЗИЛОТО МОЖЕ ДА ТИ РАЗВИЕ 60 КМ НА ЧАС, МОЖЕШ ДА ГО ВОЗИШ НА АВТОПАТ, а ти галамиш што некој вози 90 во средна, која е за возење, а лева за престигнување и точка. Господ да чува и да брани.

Второ, самиот си викаш дека прекорачуваш до 40 км на отворен пат од дозволената брзина, значи 150-160 км возиш на автопат, и според мене ти повеке претставуваш ризик и го загрозуваш сообракајот од некој што вози 90 во средна.

Толку од мене.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7240
  • French diamond
Шо ќе се тргаш, ако те удри од назад со полото во кадетот, ќе го напрај лупо  ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
^^ И погоди кој ќе преживее во таква случка.

Аха, да.

P.S.
Пример за возење на автопат:

Толку од мене.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7240
  • French diamond

Аха, да.
Не се лути Дени, се заебаваме малце ;)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Шо ќе се тргаш, ако те удри од назад со полото во кадетот, ќе го напрај лупо  ;D

па уште и дизел,фило може и пари ќе му даде ;D

дени лев жмигавец и летај,што има да се замараш со тие во средна лента?

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6836
Па тој од позади што мава, на кого му се споиле жичките и лета на автопат, за жал. Затоа ти реков, ти што возиш 160 повеке го загрозвуаш сообракајот, зашто ?? Зашто си ептем нанервиран.

Мој совет до тебе, олабави се оти со таа нервоза пази да не настрадаш негде

Шо ќе се тргаш, ако те удри од назад со полото во кадетот, ќе го напрај лупо  ;D

па уште и дизел,фило може и пари ќе му даде ;D

Па тамам, од лимузина, хечбек ке ми го напраи ;D

Аха, да.

P.S.
Пример за возење на автопат:

Толку од мене.

Доживотна забрана за овој воопшто во возило да влезе  ;)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34301
  • Таков е животот... јебига
Аје сега малце wakie wakie wakie, rise and shine :)

Па после ќе му биде спор на некој друг, па зошто овој возел 160 на автопат каде е дозволено 120 па тоа било глупост требало да се забрани, требало 220 да се вози и се така во недоглед кога гледаш оној со вејронот треба на 24-та лента да вози.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
овој со корветава жута кој морон е еј... ја еба ламелата... го имам гледано од поодамна целиот клип... амер глуп со пари... јеби га тоа е тоа... ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време