Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3439117 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Не те разбирам баш, ама се знае на автопат, више од 120 не смее и толку.... па сега ти и со 30 коњи да излезеш и со 300, не смееш више од 120...
Матизот ако си вози 120, не е воопшто крив...

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6836
Па и 100 км да вози, што тоа не е солидна брзина на автопат по средна лента ?? Има лева, кој сака нека претекнува и готово

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што ви е крив Матизот, прописно си возеше во средна лента. Тоа што дибеков од позади не гледа кај вози е друга работа.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Па и 100 км да вози, што тоа не е солидна брзина на автопат по средна лента ?? Има лева, кој сака нека претекнува и готово
А што бара па тој да го мава, кога можеше да си појде во левата лента и фино да си претица...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34301
  • Таков е животот... јебига
А вие што претпоставувате дека намерно го мавна?

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
Може подобро ќе беше да го удреше директно од позади,а не како што сврти пред да го удри

Цитат
He actually did it in porpose so he could post it online

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34301
  • Таков е животот... јебига
Може подобро ќе беше да го удреше директно од позади,а не како што сврти пред да го удри

Цитат
He actually did it in porpose so he could post it online

Факинг идиот па за ова треба да му се пука во чело ВЕДНАШ!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Da ne si malku pristeasen?

Jas istoto bi go napravil na drugiot vozac na primer.

Присутен FiLo

• Сениор
Дени кажи што кола возиш, па ако некат те забележам на ретровизор, со време да си се тргнам не на лента за застанување, туку надвор од патот  :D

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
Другиот возач не е за ништо крив.Тој си вози најнормално по автопат,ни ленти да менува ни да беснее.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7518
Da ne si malku pristeasen?

Jas istoto bi go napravil na drugiot vozac na primer.

Зашто бе Дени ? Ај ти со полото на стража пример иди, со 60 ја качуваш. Доаѓа некој со БМВ 330д со 120 ја качува. Ако сака побрзо, бујрум- лев жмигавец и претекни.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Дени кажи што кола возиш, па ако некат те забележам на ретровизор, со време да си се тргнам не на лента за застанување, туку надвор од патот  :D
Zosto taka reagiram?

Zosrto site so avtobusi vozat vo sredna lenta, po grad.

So kamioni tovareni so drva vozat po sredna lenta na avtopat. Avtobusi vo sredna lenta, sleperi vo sredna lenta?

Koj vi e kurot be narode? Mrs u pizdu mater u toa izmocanata desna lenta mamicata vasa mamina. Sve najloso im mislam na takvite. Toa bi zaklal sve na mesto. Kolam i ne prasuvam ic. Pa ne se trpi bre. Za koj eban penis ima lenta za zastanuvanje, pa do nea uste edna lenta!!! E ne vo niv tuku vo sredna vozat.

Mamata u pi$ka so rende da im ja iznae$am.

Ako si spor ko k$r ima desno lenta za takvite. Mrs tamu stoko.

Ke snimam sleden pat.

P.s. Ova e pisano vo revolt i nese odnesuva kon clenovite na forumov.

Присутен FiLo

• Сениор
Кај си видел ти кај нас 3 ленти на рамно, освен на брдата на автопатот од градско према скопје ?
Ја секат коа ке сум идел према скопје, на тие делови од патот, сите товарни си тераат по крајната десна, затоа што на тие делови е направена за возење, а не за застанување, а на деловите од автопатот кај што е рамно, таа е лента за застанување и по средна мора да се вози. Исто и ние некогаш со опелот се тргаме на таа десна ако позади нас забележиме колона на возила која иде позади нас ке се тргнеме, а сеа ако позади нас подалеку има 1 кола и сеа да се тргам, а возам во средна, а тој може да ме помине во левата.
За автобусите во град, седни еднаш провози се и ке видиш зошто така возат, ја доста време идам со 24 и баш го пратам и да ти кажам правилно си возат, освен на исклучоци кои го газат автобусот ко ненормални

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Not a valid youtube URLNot a valid youtube URL

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL