Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080716 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Не заебавај срамота е цистерна да те помине...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8533
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Поише би ми било срам некое количе како матиз а ме помине него ли цистерна. Таков впечаток имам, страшен е моментот кога вози 140 у пм :) Секој дел од телото ти вика пушти го, бегај од овој :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Го пушташ и отвараш 18 очи и очекуваш секој момент нешто да се деси :S

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Зашто срамота ?? Па ти возиш за срам или возиш да стигнеш здрав и жив ?? Многу чудни размислувања, поточно повеке на детски ми личат, срам да те помине камион или матиз или фичо, стварно неам коментар искрено да ви кажам

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Неам воља да трошам бензин ... Неатрактивна ми е! Може и застава да ме помине ...

Е да беше некое TDI, ајде де ... ама овој, смешен ми е, најискрено ...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Куоре ти од инат ќе загинеш. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54989
  • Махер
Ако фичо или матиз вози побрзо од тебе - значи дека возиш преспоро. Тоа сакаше да го каже колегата со Алфата.

Отсутен FiLo

• Сениор
Епа еве пример томи можел да вози 80 км на овој дел од патот, и некој со стегнато фичо може да го помине да речеме со брзина од 90 км и има нешто срамно тука ?? И ти си шофер и тој е шофер, и тоа има мотор кој внатре клиповите идат нагоре надоле исто како кај томи и што тука срам.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Кај Томи многу побрзо идат нагоре надоле :D

Отсутен Chlink

• Легенда
Епа еве пример томи можел да вози 80 км на овој дел од патот, и некој со стегнато фичо може да го помине да речеме со брзина од 90 км и има нешто срамно тука ?? И ти си шофер и тој е шофер, и тоа има мотор кој внатре клиповите идат нагоре надоле исто како кај томи и што тука срам.

Не дам!!! Какво фичо поминуење! :D

Убаво вика Дени, ако те помине споро возиш, односно со толкаво колиште сметаш, не сум ја девојче што незнае да вози, си има човек+кола стандарт ваљда некој. Пример ако возам југо, спарк, фиќо... ќе ме боли ташлак кој како ме претицува, спора кола сум.

Отсутен FiLo

• Сениор
Добро секој со свои мислења, не ме чуди што има и ке има толку сообракајки, ја додека возам, ке видам ако некој се лепи од позади, а на двосмерен пат сме, кога од напред ке снема коли, се тргам подесно, па со каква кола сака нека биде, нека оди слободно, од каде знаеш, еве фичото го тргаме на страна, ајде матиз земаме, па комотно некој може 120-130 да тера и што инати ке тераме ? Може човекот има 1001 проблем и брза за некаде, и капак уште да му се инатиш зашто срам било со таква кола да те помине.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Kaко бре споро со 160? :):):)

Отсутен Chlink

• Легенда
@Filomkd

Гледаш дека на шала го тераме повеќе муабетот. Обично сегде кај што возам, со моето темпо неможе да местигне таква кола, едино ако одлепил некој и ја пука со голем ризик, нормално дека нема да стискам педаља и да се курчам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Застава, Yugo, Тико и било шо друго може да ме пројде, автобус, шлепер или слично никад.

Повеќе го охрабруваш ако го оставиш да те пројде...

Отсутен FiLo

• Сениор
Па нека шиба и ако сака во ендек нека летне, штом толкаво возило тераш толку брзо значи дека тој што му издал возачка со Ц категорија малце да се запраша, а и тој што му издал лекарско уверение исто така да ја чукне тоа главата како вршел преглед.