е баш тоа... ја кога проаѓав имаше колона до горе на ридот и сообраќајот беше застанат... ја видов пожарната од патарина кога тргна во спротивна лента... црн чад уште пред ридот се гледаше... после кога го снема чадот, се пушти колоната и тргна надоле...
она трагите од кочење на белата лента ке да се од него... па присебен бил бе, бар се тргнал на страна и закочил... овакво нешто може од миљон работи да се деси... плин, бензин, инсталација чепкал некој-нешто... местеле радио-појачало нестручно... свашта може да биде... ако е 307-ца како што ми изгледа, жално е ако ништо не чепкале а ова се десило, затоа што они се со производство од 2005/6 та година, ама уште еднаш ја докажува мојата теорија дека ептен више не се пази на квалитет, туку само на квантитет... штанцај и зимај ќеш...
јака му душа на човеков... си возиш, и следниот момент почиња да ти чури, кочиш, излагаш од кола и за 3 минути немаш више кола, туку само пепел и лим.. гадно чуство... мене 2 пати до сега ми се палеле коли, и сум бил присебен па сум ги спасил... нескам да го доживеам тоа нешто уште еднаш... како и да е, баш сакам да дознаам од што се десило ова