Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3412707 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Мене ми опростија казна за брзо возење кај Демир Капија затоа што му реков дека идам во Солун и каснам да ја земам девојка ми, затоа сум брзал :) Не ми се веруваше дека стварно ме пушти ради тоа, и тоа не ме ни задржаваше, само ми кажа друг пат на време да си тргнам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ја возам  Q-5 та накај Софиа пред 2 години, таман ја купија една недела имаше и минам граница и одеднаш ми звони телефонот од непознат број.
Не се јавувам прво.
Пак звони, јас пак не се јавувам...трет пат звони се јавувам кога колегата од таму...ти ли си со белото Q-5, и си минал границата сега скоро ..? Јас викам јас сум..а ти од каде знаеш дека сега поминав граница...? Вика види дали зад тебе иде едно BMW черно...јас гледам у ретровизор ми се смрзна мочката кога го видов...викам да...е видиш вика дај им 4 мигача да потврдиш зашто беше маркирано за крадене ама ни се обадиха да питат да видат да не е некој от наша фирма оти сос Немски таблици...!  
Им пуштив 4 жмигавца ми свирнаа и си поминаа... ;D
« Последно менување: 06 Мај 2011, 15:01:10 pm Sportex »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига

А-хахаха хахахаха ааааааааааааааааа хахахаха-ауууууууууу - ГОРА!

Сине, батали бе идење у Б'лгарија мачка у вреќа е това бре аааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

А-хахаха хахахаха ааааааааааааааааа хахахаха-ауууууууууу - ГОРА!

Сине, батали бе идење у Б'лгарија мачка у вреќа е това бре аааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Е нема батали...мора да се оди....абе службена беше колата да беше моја ќе ми ја украдеа тогаш. ;D
Башка кога го купив АСХ-от одма пријавихме каде требва да не му кладат маркировка за цап/царап. ;D

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Sportex,
a sega bezbedno li e so kola da se odi vo bugarija.
Planirame so edni drugarcinja da ideme Belgrad, Sofija ke pravi drugar ergenska.

Ili bilo koj od vas ako znae neka kaze dali e bezbedno da se ide.
Zboram za mojata kola.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Sportex,
a sega bezbedno li e so kola da se odi vo bugarija.
Planirame so edni drugarcinja da ideme Belgrad, Sofija ke pravi drugar ergenska.

Ili bilo koj od vas ako znae neka kaze dali e bezbedno da se ide.
Zboram za mojata kola.

Чим ни Каско не ти важи за у Бугарија, јасно ти е све :)

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Jas znam kaskoto porano ne vazese,
sega vazi.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
Уште не важи каското во Бугарија, пред некој ден баш ги гледав осигурувањата на службените коли на работа.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1936
Страшна сообраќајка кај што се приклучува 24ка на партизанска во Карпош 4, BMW X5ка со Jeep Patriot (ако добро забележав). BMW-то удрено напред, а Jeep-от странично во вратите и од позади го собрал цел семафор. :/

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Страшна сообраќајка кај што се приклучува 24ка на партизанска во Карпош 4, BMW X5ка со Jeep Patriot (ако добро забележав). BMW-то удрено напред, а Jeep-от странично во вратите и од позади го собрал цел семафор. :/

Коа се удриле, сеа??? тамо се уште???

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1936
Накај 1 саат мислам дека, сега поминав пред 15 минути уште беа таму, има и 3-4 коли полициски.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
Сега пред пола саат - 45мин, помина џипот на камион кај ми-да на раскрсница. Крем боја беше така? Смачкан цел напред, ЉОМ!!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676

Коа се удриле, сеа??? тамо се уште???

јас исто поминав тоталки беа и двете како што видов :( имам и слика подоцна ке ја постирам ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34290
  • Таков е животот... јебига
Заебана сообраќајка беше. Џипот беше смачкан целосно. Освен полиција и брза помош имаше. Мсло насекаде, пластика, семафорот попара беше направен. На јарболот има уште траги од Џипот. Добро што не го срушиле и него инаку ќе отепаа некој недолжен.

Ама збеснаа со тоа Бенвињата пизда им материна. Ако им е нека научат за што служат. Жена ми рече дека поминале од тука со малото пред да се случи тоа. Абе да настрада некој недолжен ми се чини живи со заби ќе ги јадам.