Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887162 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
бре и плинот рокнал..страшно.. а па најдолу на страната има Like да кликнеш ако сакаш.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Абе јас не сум против брза вожња, напротив, ја обожавам ;D
Ама гледам да не ја практикувам каде што има толпа народ и каде што многу лесно некој може да ти се најде пред кола и да го завршиш. Посебно не на улица како таа во драчево, широка 2 метра сосе тротоар. Ама едноставно на некои луѓе паметот им е останат некаде во основно, па кога ќе напраат беља им се враќа по малку.
Ова треба да важи за фраерите на Веро

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Денес ке ме пернеше приколка натоварена со греди ...

Иде од спротива Аскона, гледам со приколка, и на некој 50 метри почнува да скока, ја гледам и од некаде 60-70 почнав да прикочувам и да му блиндирам на шоферот, и неколку секунди подоцна, на некој 15-тина метри, приколката се детачира од колата целосно, се крева нагоре, бидејки мајсторинкиве начисто промашиле час по физика, лекција центар на рамотежа, и право накај мене приколката, среќа застана на некој 5 метри пред мене ...

Да не пратев што се дешава, ке ми влезеа гредите во кола ...

И ај, излегуваат 2-ца чичковци, цели исплашени, излегувам и ја од кола, почна да се блокира више целата уличка, да им помогнам да ја врата приколката на колата назад, и не ми се верува ....

20 луѓе свират зашто е блокиран сообраќајот, а ниту еден не сака да излезе и да помогне, пошто, се намачивме да ја спуштиме рудата до земја, приколката тежински распределена 70% позади, 30 напред ...

И викнав еден постар албанец кој посматраше, излезе и ни помогна ...

Не сакаме самите на себе да си помогнеме со помагање на другите ... Нервно ке попуштам ради сообраќајот ако се преселам во Скопје

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Во Драчево ги има многу такви моторџии што шемата им е по главната улица во населбата да ги стискаат моторите баш кај што има највише пешаци сигурно сакаат да бидат видени само незнам до кога :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
не е до брзина, до нашиве улици е ... ;)

ма немој... ич не е до пилешкиот ум на возачот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Абе јас не сум против брза вожња, напротив, ја обожавам ;D
Ама гледам да не ја практикувам каде што има толпа народ и каде што многу лесно некој може да ти се најде пред кола и да го завршиш. Посебно не на улица како таа во драчево, широка 2 метра сосе тротоар. Ама едноставно на некои луѓе паметот им е останат некаде во основно, па кога ќе напраат беља им се враќа по малку.

и јас сум за брза вожња ама со усул треба и си бирање локација... неможеш во шупак уличе да дигаш на едно, да цепаш до 200 со мотор... едноставно нели. ако си ташак и сакаш да си ги докажуваш способностите собери мадињата до бешика, седни на машината и излези на автопат... ене ти ја заобиколницата 20 километри е пушка.. иди таму стискај и беснеј... остави тука нормален народ да си живее, не замарај... барем јас така сваќам и практикувам... освен ако се брзам за негде ама ептен се брзам, што се вика млекото дома ми претекува па ми гори под газот ама и тогаш 12 очи имам отворено...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Delux

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 76

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кретени, овие и сличните чаламџии немаат никакви додирни точки со вистинските Петролхеди.

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
дали од тојотава летаа луге??? и на крај летна рака од некој човек????

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
дрифтање на 200 km/h???