Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884270 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Razni luge, sfakaat razlicni raboti pod zborot "raznesov".

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15126
  • Пудингот на шоферството
Јас бев пијан ќор за матурата,300 лудории се правеа,никаква глупост не се случи,живи здрави ги однесов сите по дома.Така да....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Тајната на животот е да се најде совршената рамнотежа.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
23:30 Хјундаи акцент се учука у „остров“ на Илинденска на раскрсницата кај Палас и Воена болница (пред Мак петрол пумпата). Синојка една тетовска Фиеста, претходно видов Пунто мислам на исто место ... Катастрофално необележано и необезбедено место !!!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Кај е тоа!? Кај паркови и зеленило какво е остро шпицчето кога вртиш, едно 10 души сум видел во последен момент да го избегнат. Којзнае колку со собрале до сега.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Незнам, помеѓу „Кристијан“ (бившо Дај-дам) кафанчето и Мак Петрол пумпата. Тие што работат на пумпата викаат дека секој ден некој се учукува на тоа место. Интересно е што самошто и го спомнав ова на Наде се слушна јако баааам и глеам искри, а тој душава врти десно, па лево ... Среќа не беше повреден, а трите бандажи (два предни и задњи леви) му беа попара.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Џиџи пред 2 дена еден си го поправи Мерцедесот на исто место и ќе не утепаше ние по тротоар одевме забега накај нас, со кој памет го направија издигнато острово требаше само да го исцртаат. А прееска видов траги од гуми дека некој пак се поправил на исто место веројатно ова ти што си видел.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
Пффф не е само тоа а она кружнион пред Ѓорѓи Димитров толкав што го ставија и со тоа никаквите острови. А за кратерите што се отворија тамо ич да не збориме...
« Последно менување: 20 Мај 2012, 14:37:09 pm nikola_bb »

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Тајната на животот е да се најде совршената рамнотежа.

A бидејќи ништо не е совршено...

(освен законите на термодинамика)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Но многу ретки се деца кои нема да се начукаат и да се искурчат пред другари, а поготово пред пи*ки. Сеа баш стариот ми кажуваше пред некој ден матурант со позајмена 206 CC излетал на Водно, се пукнал у дрво и се превртел неколку пати. Среќа заврнало па го спуштиле кровот и не поминале со многу тешки повреди. А детето ни возачка, пијан камен и нормално еден куп пари да се среди колата.

Од мое школо овие... позајмена од другар мислам/ Не им е ништо.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Од дешавката можда не ама од татко му незнам баш :) :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Но многу ретки се деца кои нема да се начукаат и да се искурчат пред другари, а поготово пред пи*ки. Сеа баш стариот ми кажуваше пред некој ден матурант со позајмена 206 CC излетал на Водно, се пукнал у дрво и се превртел неколку пати. Среќа заврнало па го спуштиле кровот и не поминале со многу тешки повреди. А детето ни возачка, пијан камен и нормално еден куп пари да се среди колата.

Од мое школо овие... позајмена од другар мислам/ Не им е ништо.

Да позајмиш кола од некој за да се курчиш со неа и да ја истумбаш. Кој куртон треба да си значи само ццццццц
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
НЕМА ШАНСИ, да му дадам на некој кола за да иде на матура, ама брат да ми е, НЕ БИВА!!!