Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921037 пати)

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
Алооо читате... што пишав 2 поста погоре ????????

Јак е коментаров на сликава, вика / Со колкава брзина треба да возиш во рикверс за да успееш да го преполовиш задниот дел на колата. Или пак можеби вика некој моторџија се има забуцано од позади во паркирана кола со полна брзина ! ;D

Како и да е, многу е ! ;D
Во бандера не може да е манат пошто малце накриво е а и широко е некако.. А со мотор не може ептен височко манато ми се гледа...Којзнае во што е манат..
Иначе слично http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/562485?searchID=3031527&Idx=87 само од страна и помалку е манато !!! сигурно го има дрифтано и се има акнато некаде !!!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
И покрај тоа што е набиена скоро пола кола, само Лада може и понатаму да се вози. Запази кај турил таблица.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Го средив предниот браник, не е многу страшно, пуканто е и резерварчето за течност за брисачи. јас и сопатничката сме добри останатиот дел од колата е добар. ако може некој да ми помогне за браникот да најдам, дали тука, дали солун? ако иде некој во солун, би го замолил да праша колку кошта. повеќе детали утре, поздрав.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3853
  • Боинг 747
Го средив предниот браник, не е многу страшно, пуканто е и резерварчето за течност за брисачи. јас и сопатничката сме добри останатиот дел од колата е добар. ако може некој да ми помогне за браникот да најдам, дали тука, дали солун? ако иде некој во солун, би го замолил да праша колку кошта. повеќе детали утре, поздрав.
Ќе прашам утре по луѓе па ќе ти пишам

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Lele eden kup soobrakjajki po gradov, strasno so snegov

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Боинг 747
После стоковна куќа Мост веднаш на семафорите пред Мавровка се направи колона на возила пошто немаше шанси да појдеш на таа мала угорница од што се лизгаше не помагаа ни зимски гуми чидесии

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Ej tamu strasno mnogu lizgase, jas pominav kaj 10 uste togas bese klizalica

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Што се деси ?

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Кими што се деси?

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Како што гледам немаше некоја дешавка тука..зошто во оваа тема?
Клај го во темата со снего ;D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Како што гледам немаше некоја дешавка тука..зошто во оваа тема?
Клај го во темата со снего ;D

Се побркав ставено веќе. ;D ;D
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
После стоковна куќа Мост веднаш на семафорите пред Мавровка се направи колона на возила пошто немаше шанси да појдеш на таа мала угорница од што се лизгаше не помагаа ни зимски гуми чидесии

AUTOSOCK .

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464

AUTOSOCK .
Да не почна да ги увезуваш чим ги фалиш на сите страни? :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Боинг 747

AUTOSOCK .
здравје до година таа инвестиција хаха

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

AUTOSOCK .
Да не почна да ги увезуваш чим ги фалиш на сите страни? :D

Само споделувам искуство. Ќе повторам, феноменални се. Кој беше на турата Средно-Пантелејмон можеше да се увери. Заглавуваа момциве со зимски, а Golf- и, цепа  ;)