Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3920723 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Низ Македонијава има многу лоши патишта посебно во Источна Македонија, наместо да се инвестира во патна инфраструктура се бира фасада за владата, село гори а баба се чешла

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Низ Македонијава има многу лоши патишта посебно во Источна Македонија, наместо да се инвестира во патна инфраструктура се бира фасада за владата, село гори а баба се чешла
Што!? Има повеќе од еден!?

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Е да многу ни се лоши патиштата и не е само еден :) ретки се местата каде е убав асвалтот.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
не е во прашање само асфалтот

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
Вчера превртена Kia Ceed на кров, на Октомвриска Револуција ....

Пред половина час, вози VW зад мене, се гледаше дека е лимузина, и ми пушти плаво и црвено, џандарско, и му се тргнав на страна, и продолжи право накај автопатот....

Кај Кумановскиот монопол има мало тротоарче кое дели уличка за лево, зад ивичњакот има мал паркинг и низ него поминува патот за накај Скопје ...

Бидејки возев зад него, мислев дека ке сврти лево, типчето продолжи право, Скопска табличка, ваљда не го знае теренот, и го скокна ивичњакот со Пасатот, 2007 година, тој модел .... Застанаа погоре, пукната гума, бандаж, преден браник ...
Ме чуди само како не се истумбаа ... Доста брзо идеа ...

Пијани ли беа, кај гледаа, сјебаа нова кола ???

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
http://www.facebook.com/photo.php?v=135716443211546

Бaaааааааааааaп :)

Пред половина час, вози VW зад мене, се гледаше дека е лимузина, и ми пушти плаво и црвено, џандарско, и му се тргнав на страна, и продолжи право накај автопатот....

Кај Кумановскиот монопол има мало тротоарче кое дели уличка за лево, зад ивичњакот има мал паркинг и низ него поминува патот за накај Скопје ...

Бидејки возев зад него, мислев дека ке сврти лево, типчето продолжи право, Скопска табличка, ваљда не го знае теренот, и го скокна ивичњакот со Пасатот, 2007 година, тој модел .... Застанаа погоре, пукната гума, бандаж, преден браник ...

Мислам, знам кој е... ама ке ти кажам во Понеделник дали е тој што мислам јас... службена кола од МВР :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Црн, TSI, со темни стакла.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
covekov mozno e invalid da ostana, ovie go krstile 'funny video'

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
Не знам Рики, имаа доволно место да ме поминат, празна улица, али ваљда осеќаа потреба да се покажат кои се ....

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Е да многу ни се лоши патиштата и не е само еден :) ретки се местата каде е убав асвалтот.

eden e ;)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
http://www.facebook.com/photo.php?v=135716443211546

Бaaааааааааааaп :)

Мислам, знам кој е... ама ке ти кажам во Понеделник дали е тој што мислам јас... службена кола од МВР :)

Тоа говната со службени полициски коли треба некој да ги преваспита.

Ќе напраат несреќа па се кријат ко пички.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Аууууу какви работи се случуваат...... Шпанец?

http://www.vest.mk/?ItemID=73816767D29FF941A1A6E30D8386160F&arc=1