Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3919851 пати)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Што е ова бе Битолчани :)))

http://press24.mk/story/makedonija/luda-nokj-za-taksistite-vo-bitola-momche-im-gi-kradeshe-vozilata-i-gi-udirashe-vo-k

Многу лоши дроги носат Битола пред нова година... тоа е работата :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
јас незнам што е работава секое искачање од дома гледам под 3-4 судари во денот :/
Se mangupi drugar, sega si doagam nakaj doma i da se prestrojam davam zmigavec, gledam kolava e ponazad i vlagam vo lenta toj za inat dava gas i mi sviri. I so da mu napravam. Da izlezes i edna vrela samarcina drugo ne pomaga.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Еј остај, насабајле док се престојам на главна улица може роман да напишам. Неќу да се бутам уште од сабајле да се нервирам. Ја у прнцип не почитувам само таксисти. Во други случајеви осим ако не сум улетан увек оставам место.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Прееска на железничка улица, доле после љуц, поло беше качено на тротоар, као да удрил пешак... но не сум сигурен...

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
пред 30 мин кај соборна црква 3 коли удрени јако  ... и одма после соборна на десниот тротоар некој фраер собрал две коли и избегал !

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Aman бе шосторија

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4136
И јас ја видов собраќајката кај Католичка, бравото и толедото беа доста смачкани, ланосот полесно. Не ми е јасно само што направиле како се удриле.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен IvO

• Редовен
И јас ја видов собраќајката кај Католичка, бравото и толедото беа доста смачкани, ланосот полесно. Не ми е јасно само што направиле како се удриле.

каков ланос ..

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4136
Сив :) стоеше понапред од бравото и тоелдото, беше мавнат однапред, хаубата и браникот.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен IvO

• Редовен
Сив :) стоеше понапред од бравото и тоелдото, беше мавнат однапред, хаубата и браникот.

да мислиш кај соборна ме збуни саше :) :) :) :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Пред Соборна. Браво и такси...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20890
Сабајлево на Рекорд, Suzuki Swift и Opel Astra... Не беше нешо превише, арно ама повеќе од доволно да се напраи уште поголема гужва од обично...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
леле како иде Нова година сите збеснуваат, работава кој може да избегне гужвата наутро и попладне најдобро.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
пред 30 мин кај соборна црква 3 коли удрени јако  ... и одма после соборна на десниот тротоар некој фраер собрал две коли и избегал !

И јас пола саат време пред тебе, ваљда само што се случила сообраќајката, немаше никој удрен на десниот тротоар тогаш.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
Сабајле имав интересна дешавка, се спуштаме со колега низ едно мини ридче, ама целото да ми ти биде замрзнато, и на крајот од ридчето легнат полицаец, о од спротивна страна ни наидува Хамер H2 ...

Пошто овој прво не го виде ледот, не го видов ни ја, black ice работа, и зеде да си кочи, ко што е ред ....
Откако увидов дека сме на лед и ни бега задниот дел од Тојотата, почнав на Македонски(?) да му викам да ја пушти кочницата, он цел изгубен, и рачна крена, скоро во извртување го поминавме полицаецот, се разминавме со Хамерот кој кога виде дека се лизгаме се тргна скроз настрана и застанавме некако подоле свртени 180 степени...

Море, му викам, зар никад не си возел по замрзнато? У истиот момент ми светна дека цел живот живее на Хаваи, и никад нема снег видено ...

Му се извинив, и му реков дека утре јас возам ... :)