Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3919755 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
денес по скопје имав многу дешаванки на 2ца им излегов од кола лугево пред нова година се како да е крај на светот низ град е село весело...

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
пред еден саат имаше некоја сообраќајка на бул. Србија кај монтажниот паркинг.Правецот карши Лукоул беше целосно затворен за сообраќај. Некој инфо?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Сообраќајка кај Чакаров, Голф 1 жолт со некое друго аутце. Помислив да не е наш голфот, ама не беше.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Доста добро дрифтање до Пелистер (нагоре/надолу), и close encounter со камионот за чистење на снег - се избегнавме за милиметри
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
пред еден саат имаше некоја сообраќајка на бул. Србија кај монтажниот паркинг.Правецот карши Лукоул беше целосно затворен за сообраќај. Некој инфо?

имаше една шкода фабиа од новите на кров и едно пежо 405 во дрвата едно дрво одкорнато од корен страшна работа али изгледа дека немаше жртви не видов да има крв по колите.
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

имаше една шкода фабиа од новите на кров и едно пежо 405 во дрвата едно дрво одкорнато од корен страшна работа али изгледа дека немаше жртви не видов да има крв по колите.

лугево пред нова година возат како луди незнма што им е, до кога ке се притресуваат толку за нова година времето ке покаже

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"

лугево пред нова година возат како луди незнма што им е, до кога ке се притресуваат толку за нова година времето ке покаже
бегај бе не ми збори вакви работи треба да пичам накај охрид за нова година, ме фаќа страв од такви будали ми се одвозуе, колку и да пазиш ни крив ни дужен ради нечиј чалам можеш да загинеш. иначе да на планира некој од тука на 31ви да пичи накај охрид? и уште едно прашање малце от ќе затерам, ама како е средено на стража, се чисти коа ќе заврне снег, пошто до сега не сум имал искуство зимно време на стража и плус сум со летни гуми, на маврово 2-3 пати иам идено ама патот бил одлично исчистен исто ко да не врнело снег.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Jas ke idam verojatno za ohrid za NG. So uste edna kola valjda.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
епа могуќно е да се спогодиме, ние сме една кола јас и уште 3ца, рестото со бус ќе идат. иначе на тв што слушам многу луѓе ќе иделе за охрид ништо чудно да биде и гужва по пат пошто 30ти е работен ден, сите ќе пичат на 31ви.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Ic ne mi e gajle. Neka stojat so X6kite od strana dur si vozam jas po brdata. :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
i jas ke odam nakaj Ohrid za Nova godina ama pun ke bidam najverojatno ako ima promeni ke pisam

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
mene planot mi e na 30ti petok da odam za ohrid ama poradi toa sto imam obvrski kako i drugiot del od ekipazot ke trgnam posle 5, e sea ima problem sto otkako ke se stemni i zaladi ke zamrzne na straza i ke ima dosta problemi pa ke vidime mozna e izmena na planot no ne bi trebalo.

kimi ne ti preporacuvam da ides so letni gumi brat...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ќе биде исчистено на стража за празнициве и ќе биде фрлена сол, ем миљон коли ќе поминат пред Гугле да треба да улета.

Бај д веј и јас со семејството најверојатно ќе одиме во Охрид за НГ. Може да направиме една клаберска дружба.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20890
Кај 1 и ситно, слупани 3 комада на Рекорд, пред МекДоналдс, колку што приметив, без преголеми оштетувања за првите две, третиот беше троа смачкан од напред.

Пар минути покасно, прописна сообраќајка на раскрсницата меѓу Тобако 2 и Три бисери. Ептен асолно беа опукани, едното ми личеше на постар Renault Scenic, другото не го видов. Имаше и полиција и све... Се надевам немало жртви :-\
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ти бе Веле вечерва зрачиш со саобраќајна малерозност. Кај се појавиш све сообраќајни несреќи околу тебе.
Ум шо идит отпосле не јет ум!