Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3416111 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Почнува сезона за мотори и секоја година се полоша култура на возење се има.

На семафор обавезно се редат напред, а кога ќе се запали зелено многу ретко да тргнат одма, па те кочат.

На скутери дечишта без никаков осет, се пикаат меѓу коли дури и во возење. Очекуваат дека сите ќе ги пазат нив, иако многу често се наоѓаат во мртвиот агол на возилата. Мора почести полициски контроли и казни, сигурен сум дека пола од нив немаат никакви возачки дозволи.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Jas samo se prasuvam dali na celo sranje nekoe ovlasteno lice ke naprai neshto za skuterive niz park ili ke treba da se sobereme 10tina dushi so fantomki i palki za sa se napravi racija

Отсутен Aleksandar90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 238
Не знам дали ја погодив темата , но ова го снимав денес, Грциве тука на југот се скроз изгубени во сообраќајот, можеше да биде голема беља за малку.
https://www.youtube.com/watch?v=U85cN5K7F7A

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7218
  • French diamond
 Ова е сигурно некој 80 годишен дедо.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
Во лимоните му е умот, бонусот ќе паѓал вечерта.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2276
Или е сексуално исцрпен.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1197
Одвратно. Секоја година го кажувам истото, се стопли малце и самоубијците излегоа со моторите надвор. До крајот на летото уште 20-30 души ќе изгинат со моторите. И сеуште никој не ги забранува. Абе се знае, мотор е 50 кубика или 125 кубика максимум ако се вози на отворено и е некој покрупен. Крај на муабетот

Типичен преставник од половината под 81.9 IQ.  Солун колку мотори се возат, Рим, Барселона???

Се извинувам за следнава изјава ќе личи можда малце политичка, и со должна почит према сите, Систем се менува ако се почне промената прво од себе си.

Отсутен Darko_sk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113
Дечки ајде мала помош, особено од оние што повеќе се разбираат во сообраќајното право...

Станува збор за сообраќајна незгода која се има десено на средина на раскрсница и при тоа возило што тргнува правилно на зелено поради густ сообраќај во раскрсницата приморан е да подзастане во средина на раскрсница и во меѓувреме додека стои на средина на раскрсница неговото зелно се гаси и при тоа странично го удира друго возило кое што исто добро тргнало на упалено зелено. Значи другото возило не успева на време да закочи и удира во првото возило кое е затекнато на средина на раскрсница поради густ сообраќај. Кој би бил (повеќе или помалку) крив во случајов?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
"Густ сообраќај" = скопска анархија.

По закон крив е тој шо блокира раскрсница.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5346
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Почнува сезона за мотори и секоја година се полоша култура на возење се има.
...
На скутери дечишта без никаков осет, се пикаат меѓу коли дури и во возење. Очекуваат дека сите ќе ги пазат нив, иако многу често се наоѓаат во мртвиот агол на возилата. Мора почести полициски контроли и казни, сигурен сум дека пола од нив немаат никакви возачки дозволи.

https://www.facebook.com/Skopje.Skopska/videos/2353083225076856/?rdid=qZegZgWdS4BOb8Y9

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
Toa e taa stoka na motor. Kopiljaci na nervi idat. Vcera eden se pika megju koli mi zakaci retrovizorot na puntoto. Nisto strasno se izmesti samo. Ama kutriot posle 2 koli zastana nemozese da se upika i mu iskociv od kola. Mrsulce edno sednato na motor pocna da cvika cicko cicko izvini nemoj da me tepas. Aj se vozdrzav go bataliv a fino ovie od kolive na raskrsnica vikaa abe vrzi mu samar. Ama ne e maliot toj sto mu go kupil skuterot e za zezlo zagreano u gz damu se napika.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6811
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Море будала народ во коментари, детето криво го извадоа, а тоа дури и се заврте од десно да види кола дали иди и почна да трча заради другиот скутер.
Заради шаранот габаритен и дека е мало детето видикот му е ограничен не можеше да го види бричот.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Ајде што се случи, се случи, ама застани бре идиоте, види што е со детето.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1197
Toa e taa stoka na motor. Kopiljaci na nervi idat. Vcera eden se pika megju koli mi zakaci retrovizorot na puntoto. Nisto strasno se izmesti samo. Ama kutriot posle 2 koli zastana nemozese da se upika i mu iskociv od kola. Mrsulce edno sednato na motor pocna da cvika cicko cicko izvini nemoj da me tepas. Aj se vozdrzav go bataliv a fino ovie od kolive na raskrsnica vikaa abe vrzi mu samar. Ama ne e maliot toj sto mu go kupil skuterot e za zezlo zagreano u gz damu se napika.
zezlo  = железо.

Мене па ме нервират тие шо незнаат на пишат на кирилца. И шо се курчат со „отпад“ мерецедеси со стари гуми. Ко ке те најдам на улица ке те ишамарам. Пошо мојата фамилија е загрозена од магариња ко тебе. Мочко еден.

Отсутен Lone

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 111
zezlo  = железо.

Мене па ме нервират тие шо незнаат на пишат на кирилца. И шо се курчат со „отпад“ мерецедеси со стари гуми. Ко ке те најдам на улица ке те ишамарам. Пошо мојата фамилија е загрозена од магариња ко тебе. Мочко еден.

Што*
не знаат*
пишуваат*
Кога*
ќе*
Затоа што*

:D Mала шала