Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3919497 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Се знае кај се вози брзо кај се вози споро. Секој си има проценка безбедна, е сега некој е малце полуд од другиот и наебува. Поготово во вакви мали возила кој не се направени да се вози со голема брзина.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
Ај ај, драпај те се, пола Битолчани возат со 45 км/ч , ко ќе возам позади некој таков, ми иди да се мавнам во воланот. Еднаш еден така возеше од болницата, по партизанска до север југ. 40 возеше, на моменти 35. Линеа бела, не такси. И му свирев на секој 20м и му блиндирав. И едно време се накурчи забрза и застана и ме гледаше кој сум и нешто мафташе. ;D ;D ;D ;D

Абе незнам зошто на сите му се дозволува да возат коли....

Кој колку сака нека возе,само едно нека има на ум,ако му испадне нешто,или ако изгубе контрола нека се начука  во дрво,зид или слично,да не гине некој невин.
Да можеше да вози кој колку сака верувај ќе бев многу среќен човек. Но, секако, тоа не е случај. Само ние како слепци стоиме на едно ниво, како угнетени ретарди. Види ги Бугарине дозволена брзина им беше 120 на автопат, пред некоја година 130 дозволија. Сега 140 е дозволено. ОДАТ НАПРЕД, ние одиме у гз да се напикаме. Автопат не сме чуле, камо ли да направиме.

според бугарска полиција дозволено е 50, а ти измериле 72 на место на автопат каде што нема знак ама сите знаат и така натака

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
прееска кога идев накај факултет на бул. асном кај новиот парк со авионот што го напрвија имаше паркирано 2 голфа 3ка и 4ка и беа многу убаво учукани 3ката беше од лева страна од предно крило преку вратите до задно крило исчукана и испогребана а на 4ката и беше отидено цело десно крило и тркалото се држеше на цевчето за глицерин у кочници. не знам што како се десило ама за коливе ептен жал ми падна како беа излупани.
иначе за сообраќајката на скупи, таа улица навечер тоа време не е толку прометна башка познато е дека браќава летаат со тоа колите ко нивни да е патот. единствено нешто што ме чуди е тоа, што бараат албанци во спарк, па они за тие пари на старо зимаат е46ки или па некој гољф од увоз.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
Секогаш има исклучоци ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Може земале Спарк на старо.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Може земале Спарк на старо.
хахахаха оди бегај бе ме изнасмеа :D абе попрво ќе земе гољф 2ка на старо или опељ некој за 2000 евра него ли спарк не ме зезај.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
 не бе, не знам зашто така размислувате ... еве кај мене има 2 албански семејства, едното од нив, продадоа матиз, си зедоа спарк ...

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Германските пожарникари имале полни раце работата по една сообраќајна несреќа кога по автопат се расеале 40.000 евра во кованици.

Блиндирано возило ги пренесувало парите кога се судрило со друго возило на северот на Германија. Поради оштетување на блинидраното возило кованиците се расеале по патот. Во несреќата што се случила во средата повредени биле шест лица.

Not a valid youtube URL

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Безобразна полицијава, се сељачаана неписмена се сместени таму.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Не дека не си во право,ама во видеото погоре,и овај мангуп,џандарот со убо му вика дај документи,овај зошто....Па тоа е стандардна процедура,мислам дека сам треба да знај....Е сеа,џандарот малку нервозен али тое,сељачана ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Воопшто не е овој мангуп. Си прашува зашто го запрел и полицаецот е должен да му одговори. Нема што да претпоставува, да знае и слично, полицаецот мора да му каже.

А не смее да го тера да излезе надвор, ниту да му отвара внатре, а најмалце да се дере :)

Мене еднаш сакаше еден да ми отвара во гепек и не му дозволив да ми чепка, му реков немам ништо јас му отворив а он со рацете позади седеше ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Не дека не си во право,ама во видеото погоре,и овај мангуп,џандарот со убо му вика дај документи,овај зошто....Па тоа е стандардна процедура,мислам дека сам треба да знај....Е сеа,џандарот малку нервозен али тое,сељачана ;D
Не е така Мече. Како прво не смее да ме запира ако не сум направил прекршок. Како второ и да ме запре а не сум направил прекршок МОРА прво дами објасни зошто ме запира, да ја покаже полициската значка, да ми покаже лична карта а после да бара документи. Зошто можеби е некој криминалец облечен како џандар и да сака да ме легитимира пред да ме убие разбираш?

Затоа човекот не е мангуп него сосем нормално изреагирал. А полицаецот поради тоа треба да оди некој месец во затвор како дисциплинка мерка и пример за сите други полицајци. Потоа треба да се тужи за вознемирување, за претпен страв и приватно да се тужи за навреда.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Да му беа отворени вратите ќе го вадеше од кола :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Aaaaa па сами си го бараа, мене вака... со пендрак ке им викнам :)