Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3872987 пати)

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
samo da nema nekoj teski posledici
mene pa vikendov mi se desi edna desavka so eden drugar go nosev do doma i pod rucna da se zavrtam za 180stepeni grejniot od sto ne se drzeshe,od sovozackata strana nazad sto sedeshe go najdov dolu na pragot :D:D si otide doma so rok na glava :D:D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Скопје  - Велес, Форд Фокус се истумба ама „среќа“ накај брдото. Пред Плетвар Астра и не видов што беше другата. Накај Косово, заборавив што коли.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
Вечерва накај 10 саат ...многу лоша собраќајка на семафорите кај салата Расадник во К.Вода...две три полоциски, видов чад, пројде амбулантна со сирена пуштена...ги видов колите,не можев да приметам марка...сол направени...едната цела предница другава цела десна страна...и перничиња отворени имаше...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Го изеде, немиен...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
вчера вечерта низ град имаше многу замислени шофери на Ф1, дали дека имаше Аца лукас нешто на Саем па се испонатрескале ама станува во Скопје страшно навечер да возиш за викенд. Да ти е страв на зелено да си поминеш без да се пазиш и да погледнеш

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

Пример за американската интелегенција ;D

p.s. 2 пати постирав по грешка

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
вчера вечерта низ град имаше многу замислени шофери на Ф1, дали дека имаше Аца лукас нешто на Саем па се испонатрескале ама станува во Скопје страшно навечер да возиш за викенд. Да ти е страв на зелено да си поминеш без да се пазиш и да погледнеш

:D :D :D  ne si normalen se iznasmeav ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

:D :D :D  ne si normalen se iznasmeav ;)

абе озбилно...се таленти има незнам зошто не се пријави некој за профи возач тркач. посебен впечаток ми остаи еден цреп со тојота карина натоварена макс, типот од семафор до семафор ја цепаше што да тикажам влагање низ коли само чекав да собере некој и да застанам и да му излезам со дигалката да го дотепам..

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Па ти си добар, мене ми се деси еднаш на семафори во 1-2 саат по полноќ, од колата пред мене искочија младоженец, невеста и кумови и фатија оро околу кола НА СРЕД СЕМАФОРИ! Гледам на ретровизор позади мене еден со ручни се врти, па отидов малку лево да не ме учука. Се отвори семафор, овие уште си играат, па земав ги заобиколив и си поминав.. да бев џандар имаше да го побаци детето таа ако беше зачната, ако не јас ќе и зачнев едно !!!

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
edna desavka denes sto mi se desi hahaha :) :) si zastanuvam na prvomajska na semafori i do mene eden so audi 80 dizel (pozadi mu pisuvase tdi vajda i bese tdi ,Taksist) i  gleam nesto turira ova ona ,aj vikam ke mu pomine hhh :)i si trgam onaka naj kulturno i ovoj go zapna audito ja po nego puna 1,2,3 i poleka gleam go stigama  audino od pozadi cadnica lokomotiva i odednas pocna da se pojavuva bel oblak i taman da go pominam gleam pocna da  zastanuva ,i poleka ja do nego vozam se pali semafor crveno zastanuvam i vergla vergla vergla ne pali ,i odednas zapali koa se rastraka kako da  mele orasi izgasi i tolku vlecna sluzba ahaha TAKSIS! go iskrsi motorot

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
edna desavka denes sto mi se desi hahaha :) :) si zastanuvam na prvomajska na semafori i do mene eden so audi 80 dizel (pozadi mu pisuvase tdi vajda i bese tdi ,Taksist) i  gleam nesto turira ova ona ,aj vikam ke mu pomine hhh :)i si trgam onaka naj kulturno i ovoj go zapna audito ja po nego puna 1,2,3 i poleka gleam go stigama  audino od pozadi cadnica lokomotiva i odednas pocna da se pojavuva bel oblak i taman da go pominam gleam pocna da  zastanuva ,i poleka ja do nego vozam se pali semafor crveno zastanuvam i vergla vergla vergla ne pali ,i odednas zapali koa se rastraka kako da  mele orasi izgasi i tolku vlecna sluzba ahaha TAKSIS! go iskrsi motorot

Кај може он со Голф 1 ;D ;D ;D ;D