Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3875576 пати)

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
A?

Mene registracija mi e vo janoar ama pred 2 dena me zastana cicko policaec i od start prvo dobar den vtoro atest mi pobara prv pat eve posle kolku godini sto imam folii na koli. Drz nedaj srekja ja vide nalepnicata na sofersajbna drzavna bezbednost pa malce omekna i me pusti.

Сакам да кажам имате добар хак и ти и он  :)

Уште не сфатив кој е мојот хак :)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
A?

Mene registracija mi e vo janoar ama pred 2 dena me zastana cicko policaec i od start prvo dobar den vtoro atest mi pobara prv pat eve posle kolku godini sto imam folii na koli. Drz nedaj srekja ja vide nalepnicata na sofersajbna drzavna bezbednost pa malce omekna i me pusti.

Сакам да кажам имате добар хак и ти и он  :)

Уште не сфатив кој е мојот хак :)
На Молец мислеше.

Присутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2771
На дроги сум ваљда, не знам како сум ги смешал  ;D
Sorry smole...

@AUUU - До другата недела немаше да ми текне што е утката хахах

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
На дроги сум ваљда, не знам како сум ги смешал  ;D
Sorry smole...

@AUUU - До другата недела немаше да ми текне што е утката хахах
Немај гајле, лесно е да ги смешаш и двајцата се супер дечки :)
Се надевам ќе има собир у скоро време па да се запознаме и тие што не се знаеме.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Do godina odime so rgjavi kopaci i na sacek kje gi cekame

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Не се чудам оваа што направи толку глупости, чудно ми е како никој од тие што поминаа и стоеја околу не ја извадија од кола, ај нека не и врзат некој пет-шест, ама да ја спречат да не прегази некого:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0SLxqSia9kDJ3EkYnXTsxFGUvCw2ep6ub6jcgf1YDq8ELKzM3dn7kRkzdtCcHQLF7l&id=100009728837311

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4064
https://vm.tiktok.com/ZMNpGLhek/?k=1
А ова?

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
Бев едно 100 метра позади дешавкава бидејќи баш кога дојдов под надвозникот излетаа со тоа џипот од гранична полиција без ротација без ништо и не ми беше јасно по кого се пуштија, позади имаше доста возила бидејќи сите го видовме радарот и сите возевме макс 60кмх.

Прво мислев дека се пуштија по тој со веспата ама еве го тикток мафијашов се издал сам, се надевам ќе го најдат и ќе му накалемат се што можат од казни.

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
Господинот со корсата, треба да части. А логанов ќе го видиме за 2 месеца, баба го возела до пазар и жардинера.  ;D
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
https://vm.tiktok.com/ZMNpGLhek/?k=1
А ова?

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Јас да сум на власт ќе воведам правило да може да се пука кон возилото што нема да застане на полиција. И тоа со автоматска пушка. ;D Ова гнасиве муслимски мора да се научат на правила. Само Израел да ги подбере. ;D

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7212
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Не се чудам оваа што направи толку глупости, чудно ми е како никој од тие што поминаа и стоеја околу не ја извадија од кола, ај нека не и врзат некој пет-шест, ама да ја спречат да не прегази некого:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0SLxqSia9kDJ3EkYnXTsxFGUvCw2ep6ub6jcgf1YDq8ELKzM3dn7kRkzdtCcHQLF7l&id=100009728837311

Пострашни се коментарите, не знам од кој град се овие ама буквално ниту еден не знае македонски.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Пострашни се коментарите, не знам од кој град се овие ама буквално ниту еден не знае македонски.
Македонско источно-социјално-медиумско наречје :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.

Илона Маск исто не знае Македонски, па ете што ѝ фали...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7212
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98