Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887241 пати)

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5385
Nikoj ne brkal semafor nego nekoj gledal samo vo tajmerot a ne vo semaforot i ko po obicaj kaj nas nisto so ne funkcionira tipov si trgnal a uste bil crven semaforot. Ova sestra mi mi kaza bila koga se desilo toa

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Сериозно повреден беше возачот во Swift- от, имаше крв. Брза помош го однесе на клиника.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Nikoj ne brkal semafor nego nekoj gledal samo vo tajmerot a ne vo semaforot i ko po obicaj kaj nas nisto so ne funkcionira tipov si trgnal a uste bil crven semaforot. Ova sestra mi mi kaza bila koga se desilo toa

ова често се случува у ПМ, и мене ми се случило истекуваат секунди и останува црвено, е има некој мислат дека се заглавил на црвено и тргаат, ни семафорите не функционираат како што треба

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5385

ова често се случува у ПМ, и мене ми се случило истекуваат секунди и останува црвено, е има некој мислат дека се заглавил на црвено и тргаат, ни семафорите не функционираат како што треба
Епа неможе на семафори од 91ва година со онолкава кутија со електроника да се става нешто најново, ако ви текнува и коа ги ставаа тајмерите на почеток 300 глупости имаше се палеа сите зелено се заглавуваа што не се дешаваше. Не ми е јасно како може да сме останати у минатиот век кога сега едни семафори со еден интегралец може да се изведат...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
јас мислам дека нови се и семафорите

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Море и новиве се катанга, посебно кога врне забегуваат, дупли знаци покажуваат, заглавуваат,....

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676

+1

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
http://daily.mk/Vox/soobrakjajka-od-4-milioni-dolari-(video)/1030911
Кој како доаѓа го става ова сега за сега е трет пат :D чекаме уште :P
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
И така цената на сообраќајката расти. Првен веше 1 милион, па 2.5, сега дури 4мил.
:D :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
И така цената на сообраќајката расти. Првен веше 1 милион, па 2.5, сега дури 4мил.
:D :D
Prvo mislea deka e samo limot, pa posle i eden hladnjak sega i usisna grana...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Па не е многу 4 мил, шо е тоа, пичкин дим! ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
Прееска околу 4:30 имаше сообраќајка после касарна Илинден на семафорите кога се иде накај Палас...едно комбе беше збрцано во Саксо ... Саксото беше лом од позади :S
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/