Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3860667 пати)

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Денес една цура со туарег како ме исече кај градака болница..... Јас од зелено пазарче према рекорд и кај градска болница зелено ми е семафорот, а таа врти према холидеј ин (НАЈ ГЛУПА РАСКРСНИЦА). Ја гледам дека ке влезе и поткочувам ( а возев 50) и она застанува. Јас продолжувам и буквално на 10 метра од неа и текнува да помине. Закочив нагло а и она, среќа!!! И правам онака со рака (како што се одвртува собна сијалица) и она ми клима со глава.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Па ти рекла да возиш по неа доле во гтц за да и го начукаш сосе јајца.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Што правиме ако на цурата ѝ е поголем?
Ке ги мериме бе
Денес една цура со туарег како ме исече кај градака болница..... Јас од зелено пазарче према рекорд и кај градска болница зелено ми е семафорот, а таа врти према холидеј ин (НАЈ ГЛУПА РАСКРСНИЦА). Ја гледам дека ке влезе и поткочувам ( а возев 50) и она застанува. Јас продолжувам и буквално на 10 метра од неа и текнува да помине. Закочив нагло а и она, среќа!!! И правам онака со рака (како што се одвртува собна сијалица) и она ми клима со глава.

Volkswagen - narodno auto... ti teknue... ;D
Да да

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max

делува како на расчекор да си ја фатил
кога си почнал да успоруваш, она мислела дека се гаси семафорот и дека ќе застанеш, па затоа тргнала

сепак одлична реакција имала чим застанала

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Па можно е, ама имаше добра реакција. Да не изреагираше, во предна врата ќе ме опнеше!!

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 650
https://360stepeni.mk/eden-zaginat-i-dvajtsa-povredeni-vo-soobrakajka-vecherva-na-patot-prilep-gradsko/

Bev na lice mesto na soobrakajkata, preku saat vreme go vadea covekot od Golfot. Bese ziv, duri sam se ispravi da sedne na patot. Sega citam deka pocinal saat vreme pokasno.
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
https://360stepeni.mk/eden-zaginat-i-dvajtsa-povredeni-vo-soobrakajka-vecherva-na-patot-prilep-gradsko/

Bev na lice mesto na soobrakajkata, preku saat vreme go vadea covekot od Golfot. Bese ziv, duri sam se ispravi da sedne na patot. Sega citam deka pocinal saat vreme pokasno.
Звучи како комшија мој покоен. Се удри во непрописно паркирана прикола од камион. Излезе на нозе од Голфот и доживеа мозочен удар подоцна вечерта кога неговите беа на посета, само што го преместија од Карил на пулмологија.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Многу тешко бил повреден,со скршеници на нозете и рацете,1982 година.Детето 10 години на задното седиште исто со скршеници по рацете и нозете,сопругата на шоферот била полесно повредена.Додека го ваделе бил со седативи и во шок,со главвата мрдал и се превртувал,после еден час починал.Детали не ми се распрашуваше,сеуште не беше дојден при себе од целата интервенција,не може да се навикне на такви глетки.

« Последно менување: 17 Февруари 2022, 23:10:33 pm AUDI »
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2771
@AUDI - Некој твој близок работи како пожарникар?

Отсутен AUDI

• Редовен
Татко ми е повеќе од 30 год.е пожарникар.За некој месец ќе оди во пензија.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7123
  • Бенве сие бенве
Можеш проблеми да му направиш со објавата на сликиве

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Дали смачканава кола е повторно VW? Чисто ме интересира ради мојата теза...

Не знам дали е до мене ама последниве неколку месеци само ,,шофери“ со VW праат глупости. CRNI PANTER TEDEI SO 3 CRVENI и далфина гуми од пред 17 години. Отворете хроника во скоро секоја собраќајќа има VW учесник.

Отсутен AUDI

• Редовен
Можеш проблеми да му направиш со објавата на сликиве

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сликите не се од него сликани и не ми се од него пуштени,за 2 часа од случката вртеа по колегите на работата.На едно од сликите го има и него.Слики и видеа од вакви случки имам видено еден тон,но се што е споделено е добиено од друг.Од него не споделувам ништо.
« Последно менување: 16 Февруари 2022, 12:00:51 pm AUDI »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Дали смачканава кола е повторно VW? Чисто ме интересира ради мојата теза...

Не знам дали е до мене ама последниве неколку месеци само ,,шофери“ со VW праат глупости. CRNI PANTER TEDEI SO 3 CRVENI и далфина гуми од пред 17 години. Отворете хроника во скоро секоја собраќајќа има VW учесник.

najmnogu ze vozi vw

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Денес за првпат после 4г возење низ Англија закачив кола,уствари сама се закачи пошо јас возев право,а таа шо мислеше да прави незнам.
Застанав слегов да видам шо е како е,гас на колата ќе ме изгазеа,избегаа.(многу стандардна и честа појава низ Ук најверојатно немаа осигурување).
Две жени и две мали дечиња на задно седиште.Свашта има по светот.
Штета немам никаква. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
ти реков ја дека имат и бетер

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Абе и знам ама и гледам секој ден дека има бетер,прашање беше кога ќе биди.
Знам дека е прв пат,последен нема да биди сигурно.
Досега од фирмата имаат  собрано најмалку 30 коли во 2-3г,додуша и доста од шоферите се некадарни.
Лани еден колега на автопат го чукна назад лево БМВ 5ка 3 дена стара...Од ударот овај со БМВ-то се изврти и немаше сантиметар кај шо не беше исчукано.Му го сјеба кефот тотално. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D