Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859323 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10590
1:13 многу јако

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Ме ѕвездоса, стопанката...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Power to the people

• Легенда
  • Пораки: 7211
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Дај го со луѓето, не беше на ова...

Нашла сам га:  ;D

« Последно менување: 09 Февруари 2022, 07:31:56 am Power to the people »

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
Морон, ги потепа луѓето.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10590
Сообраќајка на Водњанска кај влезот за клиника.
Колку што видов, само една кола и многу чудна позиција на голфот, плус подоле едно тркало лежеше на асфалтот.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Не знам дали е до мене ама последниве неколку месеци само ,,шофери“ со VW праат глупости. CRNI PANTER TEDEI SO 3 CRVENI и далфина гуми од пред 17 години. Отворете хроника во скоро секоја собраќајќа има VW учесник.

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Денес една цура со туарег како ме исече кај градака болница..... Јас од зелено пазарче према рекорд и кај градска болница зелено ми е семафорот, а таа врти према холидеј ин (НАЈ ГЛУПА РАСКРСНИЦА). Ја гледам дека ке влезе и поткочувам ( а возев 50) и она застанува. Јас продолжувам и буквално на 10 метра од неа и текнува да помине. Закочив нагло а и она, среќа!!! И правам онака со рака (како што се одвртува собна сијалица) и она ми клима со глава.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Денес една цура со туарег како ме исече кај градака болница..... Јас од зелено пазарче према рекорд и кај градска болница зелено ми е семафорот, а таа врти према холидеј ин (НАЈ ГЛУПА РАСКРСНИЦА). Ја гледам дека ке влезе и поткочувам ( а возев 50) и она застанува. Јас продолжувам и буквално на 10 метра од неа и текнува да помине. Закочив нагло а и она, среќа!!! И правам онака со рака (како што се одвртува собна сијалица) и она ми клима со глава.

Па ти рекла да возиш по неа доле во гтц за да и го начукаш сосе јајца.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Присутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Ќе ми го начукаше она за малку

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.

Па ти рекла да возиш по неа доле во гтц за да и го начукаш сосе јајца.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Што правиме ако на цурата ѝ е поголем?
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Дај го со луѓето, не беше на ова...

Нашла сам га:  ;D

Широки гуми на лесно возило, повели шоу.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
.......

Не... Повеќе ми личи на неандерталец позади волан :(
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Фтора му ја закачи и газот онаму. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html

Volkswagen - narodno auto... ti teknue... ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
.......

Не... Повеќе ми личи на неандерталец позади волан :(

Абе види, за беља многу ретко кога е потребен само еден фактор. Скоро сите бељи на светов се предизвикани од кумулативно дејство на два или повеќе фактори. Така да неандерталец, со широки гуми и лесно возило, на студен ден каде ладни спортски гуми се како сличуги, како и публика застаната покрај пат, ете ти.