Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3853413 пати)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8248
  • Плинаш!!!
Секој ден ги има околу 15 и 16 часот.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Македонија, земја каде пекаме да се почитуваат правилата, ама се буниме кога некој ќе побара од нас да ги почитуваме.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Никој не ги сака сините кошули, тоа е зачарани круг. :)
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Македонија, земја каде пекаме да се почитуваат правилата, ама се буниме кога некој ќе побара од нас да ги почитуваме.
Ја не су за почитувањ, нити вара да се почитуваат. Ја су да се исти за сите, а не за некого мајка некого маќеа.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
nisto ne e slucajno;
gradot i drzavata treba da si go sredat skopskiot soobrakaj, no tie namesto toa da sredat tie NAMERNO ko nekni go blokiraa cel grad i posle ne ZAEBAVAAT KO SELJACAANA U REALITI KO ZATVORAAT DA SE KARAAT... :D

znacit prvo ke si go sredis soobrakajot posle toa ke baras vozacite da se disciplinirani!

Zosto vozacite lovat zeleno? zato sto na sekoj 100-200metri po eden semafor koj ti se otvara a sledniot pred oci ti se zatvara, takvo nesto da napravis mora da si golem retard!! znaci ti treba zelen bran koj sto go imase i go sjebaa samo da ukradat pari za nekakovski "smart sistem semafori" taka !?

najadekvatno e ex ju gradovite za sporedba, duuuri i do temel razrusenoto Sarajevo denes si ima zelen bran i bez problem si stigas ood kraj do kraj na gradot...
ima mal milijoon korekcii koi mozat da se napravat za da se relaksira soobrakajot i do deneska nisto ne e storeno eve osven nadvoznikot bitpazar sto e napraen detelinaa :D da receme znaat za detelina sistemot ama nadvoznikot kaj EMUC ne go pravat i tamu e kalakurnica koja pocnuva ooood brikolazzz... itn itn itn
« Последно менување: 28 Јануари 2022, 23:20:52 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2123
Кој испадна по голем дебил во ситуацијава според вас?, според мене овој со камионетов испадна дебилчина го задржува и кога тргна типов во макази што не се за оправдување гас камионетов wtf

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Класичен пример за тоа дека кога возиш не треба да си го мериш.
И двајцата се криви, овој вториов со колава покрив што дозволи да го насамари.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15122
  • Пудингот на шоферството
Ктив е тој со колата се прецени,единствена кривица кај "шлеперот" е само ако додатно натепа гас кога овај почна од десно да офи кон лево.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10586
Тој со колата е крив и со го доби гоа што си го бараше.

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1558
Ја би го опнал одма овој со камионеткава уште од позади
In an Alfa Romeo, looking good is more important than looking where you’re going.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
 kriv e toj so pikapot (spored ovoj del na snimkata,prethodno za sto se imaat zarckano neznaeme) koga kolata bese pozadi nego ja usporuva brzinata, koga kolata trgna da go preticuva od desno (sto e greska na kolata koja proizleguva od idiotskoto odnesuvanje na pikapot)

Kako i da e pikapot drasticno ja zgolemi brzinata za da kolata ne go pomine i toa e veke ozbilen prekrsok.
soferot na kolata e so kratok fitilj da pocekase uste poslednata kola da ja pomine pikapot imase dolgo slobodna desna lenta za da go pomine pikapot ...

ima takvi idioti sum sretnal i jas kao on sega vozi i nema sto da se trga od svetata leva lenta...
« Последно менување: 28 Јануари 2022, 23:58:23 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

• Легенда
Бранко е крив.
Тие двајцата од видеото се морони што не заслужуваат возило доживотно, а вие сте срцки што барате кој е крив.

Сите под итно на часови кај Дејан Дуковски!

Отсутен ivanxh

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 612
Уште еден од многуте случаеви каде што е очигледно дека треба да напраат малку потешко да зимаат возачка америве. Ебате глупиот искомплексиран народ.

• Легенда
Амерички глуп искомплексиран народ?!
Читај погоре златен, имаш пар коментари за полошо правење од снименото.

Без генерализации, молам.
#којекрив

Отсутен ivanxh

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 612
Амерички глуп искомплексиран народ?!
Читај погоре златен, имаш пар коментари за полошо правење од снименото.

Без генерализации, молам.
#којекрив
За нас одамна сметам дека сме отидени у три лепе. :)