Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3849409 пати)

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7655
  • French diamond
Лекот за "вас" е 5 пари, само незнам зошто не го применуваат,  по еден сликар од двете страни наштелован на 50 км/ч на секој ваков ризичен булевар. Крај на проблемите и полна каса за државата.

Инаку и јас лично возам по 80 па и 100 низ Дрезден кај што сум, ама кај што имам услови за тоа и кај што знам дека нема да згазам никој. Кај што врват луѓе и е поразмрдано се знае колку се вози, сеедно булевар или што и да е.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Не просветлуваш нешто или не дупиш? :)

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
I da stavat klasicni bliceri kako vo imacka ke gi iskrsat za pola sat, posto znaat deka zakon ne vazi isto za site. Samo kamerite sto se na visoko (nad semafori) ke zavrsat rabota ako nekogas gi pustat vo upotreba.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Не просветлуваш нешто или не дупиш? :)

Не бе, он е само од Дрезден.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен brewster

• Почетник
  • *
  • Пораки: 44

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8243
  • Плинаш!!!
Лекот за "вас" е 5 пари, само незнам зошто не го применуваат,  по еден сликар од двете страни наштелован на 50 км/ч на секој ваков ризичен булевар. Крај на проблемите и полна каса за државата.

Инаку и јас лично возам по 80 па и 100 низ Дрезден кај што сум, ама кај што имам услови за тоа и кај што знам дека нема да згазам никој. Кај што врват луѓе и е поразмрдано се знае колку се вози, сеедно булевар или што и да е.
Кога последен пат си бил на пластичарска? Преку ден таму и да сакаш да возиш побрзо од 20-30 на час, неможеш гужва е!!!
Пак ќе прашам, кој к*р има лежечи? И тоа не еден, туку два!!!

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1557
Ја богами брзо возам, затоа имам кола со поќе коња. Не у гужва, али на пример Словенечка мама ебам... Само еднаш казна платив 69 коа возев?!?!
In an Alfa Romeo, looking good is more important than looking where you’re going.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Не се секирајте, го "решија" проблемот кај пешачкиот после стоковна куќа. Денес застанале цајкани и стопираат возила и тоа од двете страни. Пешаци си се шетаат по улица како на модна писта. Имаше и такви што си поминуваа на пешачки ама повеќето беа баш онака од автобус и право на улица, а цајканите не реагираат.  А на булевар гужва, се возеше тргни-застани а пешаците си се шуњаат помеѓу коли.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Генијално. Кај и да е ќе стават лежечи полицајци и таму, како што има и на пластичарска. Топ решение, лежечи полицајци на секои 200-250м. Генијално. Ебати простаците глупи неспособни.
Кавадарци го направија така, како орана нива, на секои 100 метра лежечи полицаец, плус на места кај шо жителите имаат врски,  се знае еден и кај селоначалникот, за да може син му да прикочи за дома да си влезе, то ест да се паркира на тротоарот.

Лежечите не се монтажни туку нагиб од асвалт. Пред некое време помеки ги правеа, новите сега се по 50цм високи...

Ова верувам помага во екологијата.
3та, кочи, прва, гаааас втора, гааас кочи, прва. Колку е потрошња вака и пм честички?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Што ќе ја клават 3 та за 50 метра, вози си 2 ра без туража xD
« Последно менување: 28 Јануари 2022, 08:05:24 am Bicikle »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Ја богами брзо возам, затоа имам кола со поќе коња. Не у гужва, али на пример Словенечка мама ебам... Само еднаш казна платив 69 коа возев?!?!
Терорист!!!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7123
  • Бенве сие бенве
Алал да ти е брат цар си! Се сеќавам кога им го преврте радарот у гевгелија со 214 хахаха

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10583
Бул. Словенија ;D

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
И јас често брзо возам 8) па платив казна на Илинденска, 62км/ч во зона од 50км/ч. Полицајците беа многу лути каде сум брзал толку.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5390
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
На Илинденска пазете посебно во линија со Сити Мол, пред последните семафори. Често има џандари тука, ги ловат тие што ловат зелено.