Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3110578 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14052
Пак ќе речам, не дај Боже човек да е во ваква ситуација.

Да носиш цел живот некој на душа - поголема казна од тоа амин.

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1436
Заради вакви работи кога некој во ваша близина ќе спомне трета лента, а се зборува за населено место, треба моментално да добие ресетирачки шамар. Како револвераш што вади пиштол во филмовите, од колк.

Sent from my...

Не разбирам, да нема трета лента во населено место?

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Заради вакви работи кога некој во ваша близина ќе спомне трета лента, а се зборува за населено место, треба моментално да добие ресетирачки шамар. Како револвераш што вади пиштол во филмовите, од колк.

Sent from my...

Не разбирам, да нема трета лента во населено место?
Само треба да разликуваш булевар од автопат. Поопширно во ЗБСП.

Sent from my...

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6491
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
CCCSI велит, брзина на движење - 80км/ч, ако кочењето започнало од линијата на пешачкиот премин, или 50км/ч ако во тој момент се здогледаа пешаците.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
namesto da se prea vrteleski, vrbi vo vardar,motst k. na oko, i skulpturi po krovovi 4-5 kameri za brzina da stavea na partizanska ke bese resen problemot...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
namesto da se prea vrteleski, vrbi vo vardar,motst k. na oko, i skulpturi po krovovi 4-5 kameri za brzina da stavea na partizanska ke bese resen problemot...
Сеа на 30км/ч ќе ја намалат брзината на партизанска. Демек тие до сеа што убија луѓе на пешачки со 50-60 возеа....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10488
работаа е напрајвме „Кај нашла и таја тогај да преминујт улица“ . Абе треба пазење во двете ситуации и пешак да си и со кола, најверојатно неискусен бил, а со ново возило 80 да возиш ти се чини стоиш в место. Ем се тивки, голфот на 60 рикаше ко лав, се слушаше „оданде“, а ти се чинит дека возиш 120 :D
ко почнав да воза ми се чинеше дека ме чекаат да ги претица вака ко ќе застанеа :P Сега и во 3 навечер намалува на пешачки, од ко су се нашол во незавидна ситуација  :-X
 Шит хепенс

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3262
https://news13post.com/%D0%BBa3apob-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D1%98%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%BE%D1%82-%D0%B8/
Хахахахах каков пациент. Се вратил таблицата да ја земе да не го најдат.

Овој или е ултра глуп или е со добар грб за да се дрзне да отиде да бара таблици, па да не искочи големата по медиуми.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Shots fired!

Sent from my...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
https://news13post.com/%D0%BBa3apob-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D1%98%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%87%D0%BE%D1%82-%D0%B8/
Хахахахах каков пациент. Се вратил таблицата да ја земе да не го најдат.

Овој или е ултра глуп или е со добар грб за да се дрзне да отиде да бара таблици, па да не искочи големата по медиуми.

Во оваа собраќајка учествував јас и се случи на 31 март 2014. Овој доктор е првиот што беше таму и дојде да праша дали сум добар, случајно се погоди на момент кога си одел од работа.

Другиот избега и се врати после да си ја бара таблицата. Двајца беа во другата кола, татко и син. Кога избегаа не успеав да видам кој излезе затоа што уште не можев да гледам од прашината од воздушните перници.

Кога се вратија по втор пат некаде 1 час покасно таткото беше мртов пијан и се расправаше со сите сведоци и со полицијата.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6884
  • French diamond
Ко незнаеле џандарите да го отрезнат на лице место со 5-6 пендраци, ќе се расправа.

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 95
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
lelej drugari ovaje slucka so nikopat nema daja zaboravam, ova vecer brato ja pobara snaata i ko se javi site brzo se zbravne tate vika odime vkafana da slavime i tamu bevne edno 2-3 sata jas i stariot lapnati togas koga toj rece nema odavde  odejne samo da pojme da ja zema armonikata ja mu rekov more soketije seva sedi arno tuka jadenje pianje toj ne ko zapna kjoda pa kjoda i jas aj rekov ke mu pram drustvo da ne se vrli negde vendek potnapijan i sedmavme vo golfot ko go potisna starijot prvaa nakumplukk ftora po bulevaron rikajne i nezna so mu tekna rece sega ke go vrla naracna dur rece taka samo pamta kako ne zavrti i onoj izleze nependek so pezono ko go zdrvivne pezoto toster se napraj vleze direk vpiljara, toj vnatre so besen zamrzna mislese deka je na film..i ne je vistina deka sne izbegale. ie bevne so tate po armonikata i posle se vratibme so neja a za tablciite tocnoje zsto bea po naracka od germanija pisese na nim deko i moravnw da gi zemime da gi pokazeme vkafana oti nikoj ne ni vervase deka sme se bapnale popat nemat brska sve se zavrsi dobro mu menivme krilo i branik na golfot i kako nof dojde.. da sve zdravi zivi site samo se so je so pari se pecali, armonikata mu ja daefne nw nikola vnukot za uspomen pozdraf nikola od cica deko od sficarska

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3075