Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886034 пати)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Вчера за 1м не собрав точак по партизанска, братот вози по десната страна и наеднаш му текнува да сечи улица, дијагонално...
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
ОТ сте. И не забегувајте со национализам и екстремизам.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Кога веќе ги спомнавте точаците...

Си возам јас со точачето низ Геге,ама не на тротоар... одма до работ ;D Така од Влае,никој ништо не реагира... и низ геге слушам само чкрипење гуми,и бум... бум... буум ;D ;D  3 коли карамбол/ застанувам... и тој од првата кола ми вика -Детеееее кај возиш,ќе те прегазев ;D
А телефонот уште во рака му стои... па полиција викнаа бла бла. Јас си заминав.. не возев на сред улица па да ме прегази  :D ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
ej другар тие како тебе со точак на улица, кај што има тротоар јас би ги газел, кога имаш тротоар што бараш на улица да возиш, од кај да знам дека кога ке прелета некој покрај тебе ти нема случајно тогаш да се мрднеш или да се навалиш со точакот па да те носи на душа, немој те молам. Невикам дека во случајот тој ради тебе се залепил ама си имаш тротоар за да возиш

Banzai, не е национализам и екстремизам ама очигледно дека за едни важи едно а за други друго

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Не се однесуваше на твојот пост, туку на наредните кои предложија некакви мерки за средување на ситуацијата :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Ko Sportex и LP да го сечеле столбов ...  :D :D :D :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
ej другар тие како тебе со точак на улица, кај што има тротоар јас би ги газел, кога имаш тротоар што бараш на улица да возиш, од кај да знам дека кога ке прелета некој покрај тебе ти нема случајно тогаш да се мрднеш или да се навалиш со точакот па да те носи на душа, немој те молам. Невикам дека во случајот тој ради тебе се залепил ама си имаш тротоар за да возиш

Banzai, не е национализам и екстремизам ама очигледно дека за едни важи едно а за други друго

На тротоар никако - ќе испогази деца! Градов за жал не е баш предвиден за велосипедисти, а и како што ми изгледа нема ни намера во иднина да направи велосипедски патеки - нема „интересни“ меѓу нив, си мислат само сиромаштија денес оди пешки и со точак :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Така е Џиџи. Али што да се прави кога копита ни го водат градот.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ko Sportex и LP да го сечеле столбов ...  :D :D :D :D

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Оти па ја?

Мене Kалимеро ми е кул машина, поготово GTI, само што имиџот му е лош....Калимеровски! ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610

Гази ме друже... ама ја прво да им ги издупчам гумите на сите оние кои паркираат на тротоар ;D ;D ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Гази ме друже... ама ја прво да им ги издупчам гумите на сите оние кои паркираат на тротоар ;D ;D ;D
Ќе дупнеш на еден, двајца... пет души... Ама ќе те види некој...

Отсутен Romeo

• Почетник
  • *
  • Пораки: 41

Ќе дупнеш на еден, двајца... пет души... Ама ќе те види некој...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
хахахахахахаха... добро кажано ;)
Alfas are for nice people! J.Clarksok

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Вчера за 1м не собрав точак по партизанска, братот вози по десната страна и наеднаш му текнува да сечи улица, дијагонално...

Јас еден отерав упм денес по мост Гоце Делчев, покрај 4м велосипедска патека и тротоар, тој на лента небаре е автобус на ЈСП, требаше да му застанам и да го фрлам во Вардар ми се чини сосе точак!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
@шала Sportex...  Случајно налетав на сликчето ... :):):)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464

На тротоар никако - ќе испогази деца! Градов за жал не е баш предвиден за велосипедисти, а и како што ми изгледа нема ни намера во иднина да направи велосипедски патеки - нема „интересни“ меѓу нив, си мислат само сиромаштија денес оди пешки и со точак :)
Има велосипедски патеки на сите поголеми булевари и улици,само изгледа велосипедистиве се слепци дури и со црвено им ги обележаа ама џабе,стока остаје стока.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni