Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417313 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Тука треба да си ги тужи Македонија Пат и Република Македонија за субстандардни банкини. И да се подзалетал и да се десил акваплејн, колава треба само да се одбие од банкините и да запре полека.

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 382
Гуми љубениц и љетив на кров.

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **
Тука треба да си ги тужи Македонија Пат и Република Македонија за субстандардни банкини. И да се подзалетал и да се десил акваплејн, колава треба само да се одбие од банкините и да запре полека.
Какви се тие банкини од кои ќе се одбие кола со брзина од преку 120 км/ч, од гума?

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Незнам дали е сликано пред да дојди покиција,ама кога ќе видам вака 50 курајбери насобрани,коса ми се крева.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3697
Банкината у десен бубрег 😱

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Пред 2-3 недели на истово место само десно во нивите имаше истумбано (мислам) рено каптур. Права ледина ама има нешто што ја прави ризична. Дали кучиња претрчуваат или има друга причина не знам..
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен ivanxh

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 612
Пред 2-3 недели на истово место само десно во нивите имаше истумбано (мислам) рено каптур. Права ледина ама има нешто што ја прави ризична. Дали кучиња претрчуваат или има друга причина не знам..
Често возам од тука навечер, лоша осветленост во некои делови (односно мртва темница) + редовно кучиња претрчуваат сред автопат = рецепта за вакви дешавки.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3928
+ опасни вирови фрлаат умп

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен darkomic

• Јуниор
  • **
Денеска ја возев на обиколницата, полна е со вирови, кој не знае да вози по дожд отиде јабана.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Денеска ја возев на обиколницата, полна е со вирови, кој не знае да вози по дожд отиде јабана.
#БитноСеГради

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
#БитноСеГради

#ПобитноЕдаСец*цки.

;D
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Ne znam kolku znaenje ke mu pomogne na bilo koj ako uleta so 120 vo ezerce samo so leva strana ( desna da ostane na "suvo") posto kaj nas voda se zbira pored bankini
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.

Колку си сигурен за ова?
Хипотетички гледано, возел 160 km/h , претрчува куче, и во афектна состоја ја сече банкината под остар агол. Таа треба да го запре/одбие, или брзината е преголема па он ја сече неа?
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
https://kurir.mk/makedonija/hronika/teshka-soobrakjajka-vecherva-vo-centarot-na-skopje-foto/

10тина минути после сообраќајкава поминав на Партизанска, во најгустото, немаше ни полиција дојдено.

На некој портал пишуваше дека било од временските услови и лизгавиот коловоз, а никој не кажува дека овој со А3кава прелетал на црвено со брзината на звукот. Си ги собираше перките и ладилникот кај Винил.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Не можам да ги разберам овие на црвено што поминуваат/прелетуваат. Често гледам такви и баш се чудам што шуплини имаат во то букарките што им се задоволуваат со деструктивни потези. И то не секогаш се 18 годишни со испомешани хормони, туку и 30+ годишни специјалки.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!