Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415155 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
И синоќа еден на Партизанска кај Порта Влае со едно Поло, мислам дека 50 пати помина да му го слушнеме издувот како му пука.
Се надевам дека му лежи во ПС Ѓорче на 3 месеци бидејќи мистериозно исчезна.

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2614
https://press24.mk/foto-teshka-soobrakjajka-vo-aerodrom-mlado-momche-zagina-na-lice-mesto
од една страна жално, го гледав дечково пред 2 саати како правеше кругчиња низ аеродром, од друга страна ни криви ни дужни настрадале тие во аудито.
Ептен језива беше глетката во живо
Пред 2 дена исто така имаше сообраќајка на бул Јане Сандански (кај раскрсницата према Хотел Русија), една кола забиена во електричен столб до тениското игралиште, едан на тротоар, една мавната на раскрсница. Луѓе сведочеа дека имале среќа што не ги собрале од тротоар со мали деца. Прво помислив дека за иста сообраќајка се пишува ама гледам ова е друго.
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Друга беше таа, мерцедес и форд кој беше забиен во оградата. Стварно се вози брзо и без памет, и се проаѓа на црвено како да не ни постои семафор.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1490
ја видов и таа, колку што знам немаше сериозно повредени.
иначе под итно треба да се стават speed bumps на пешачкиот кај капитол, како што има кај гет кафе кај железничка

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Ako, ako policajcive neka merat na izlez i vlez na skopje 50 dali se vozi. Klucni mesta za zagrozuvanje na soobrakjaj

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Радарот пред Шарлота или под некој мост на автопат, таму најголемо кривично дело е ако се вози побрзо од ограничувањето. Овие на црвено што поминуваат прават мали прекршоци и нема опасност по животот на никој. Или пак тие што љетаат на Партизанска нагоре-надолу по 20 пати и фаќаат црвен бран.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Радарот пред Шарлота или под некој мост на автопат, таму најголемо кривично дело е ако се вози побрзо од ограничувањето. Овие на црвено што поминуваат прават мали прекршоци и нема опасност по животот на никој. Или пак тие што љетаат на Партизанска нагоре-надолу по 20 пати и фаќаат црвен бран.
Таму кај што до вчера имаше знак за автопат, а сега е магично тргнат да не се знае каде почнува автопат?

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Таму кај што до вчера имаше знак за автопат, а сега е магично тргнат да не се знае каде почнува автопат?
Е тука! И кај што има знак за 80 на сред автопат на удолницата пред втората патарина кога одиш накај Велес. Белешката за арачот ја даваат свечено на патарина.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Deneska so brat mi se vozime po banditenstrasse (partizanska koj ne znae), pocnuva da trepka zeleno i germanecov normalno na kocnica ( po moja sugestija) ; tipov so pasat od postarite na gas i pominuva na crveno.
Komentar bese  ovoj e za e*anje ama kako sto pisa nekoj porano pobitno e kaj sarlota da stojat.

Plus sto zacure vw :) dimna zavesa
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Глупсон, на следниот семафор гарант го фаќа црвено.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Глупсон, на следниот семафор гарант го фаќа црвено.

Toa zaboraviv, na sledniot semafor zaedno cekavme
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Да, ама на следниот семафор ќе биде прв, пред вас!

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14708
ја видов и таа, колку што знам немаше сериозно повредени.
иначе под итно треба да се стават speed bumps на пешачкиот кај капитол, како што има кај гет кафе кај железничка

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Не смее на булевари такви да се ставаат.

Не знам дали е законско ограничување или некој правилник

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7217
  • French diamond
Само блицери/радари му е мајката, има сите со 45 да возат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
https://press24.mk/foto-teshka-soobrakjajka-vo-aerodrom-mlado-momche-zagina-na-lice-mesto
од една страна жално, го гледав дечково пред 2 саати како правеше кругчиња низ аеродром, од друга страна ни криви ни дужни настрадале тие во аудито.
Ептен језива беше глетката во живо
Пред 2 дена исто така имаше сообраќајка на бул Јане Сандански (кај раскрсницата према Хотел Русија), една кола забиена во електричен столб до тениското игралиште, едан на тротоар, една мавната на раскрсница. Луѓе сведочеа дека имале среќа што не ги собрале од тротоар со мали деца. Прво помислив дека за иста сообраќајка се пишува ама гледам ова е друго.

Па таму ли се става бадера бе ке изгине народ, бе срам ве било