Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418898 пати)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
Страшно....

Не надевам не биле тиктокери како оние во БМВ што се снимаа како поминуваат на црвено.

Има прекрасна картинг патека во Волково за покажување возачки способности. Улиците низ СК не се место.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Еве слики од сабајле неколку моменти после дешавката поминав со точак:

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Човече колку има исклизано миниво, некој на дебело црвено поминал

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Само мене ли ми личе на буба? Или треба да го свртам телефонот наопаку :)
Еве медицинарите се там, ваљда сите се живи.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Може ќе звучи малку не човечки бидејќи уште незнаеме што точно се десило па да судиме, ама ќе кажам дека малку им е.
Оваа стока од народ пошто незнае да си го цени сопствениот и животот на останатите, зошто да се надевам да им биде добро?
За утре пак истиот да направи поголема беља?
Зошто треба нешто да се случи, за памет да ти дојде?

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Имало некој пешак што бил повреден, така прочитав по порталиве некои

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Може ќе звучи малку не човечки бидејќи уште незнаеме што точно се десило па да судиме, ама ќе кажам дека малку им е.
Оваа стока од народ пошто незнае да си го цени сопствениот и животот на останатите, зошто да се надевам да им биде добро?
Во право си... Не човечки е😁

Ама ти го разбирам гневот, треба стварно да се направи добар план за делување, ситуацијата одамна е надвор од контрола во Скопје, па и низ цела држава. Стварно треба остри мерки. Лежечки полицајци на секои 100 метри на пример. Поминување на црвено, ќотек, не парична казна, ќотек на лице место па пушти го :)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959

Баш си во право и е доста човечки. Еве и јас се надевам дека тој што поминал на црвено барем до крајот на животот ќе има некој последици како подсетник за тие 5-6 души со него ги земал во оваа авантура и цел живот ќе имаат кошмари од ова.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Гарант е бркањето зелен семафор.

Кога ќе се примети да трепка се нагазува на гас, нема везе што си 50 метри далеку.

Отсутен AlexAl1en

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 447
Бркање зелено у 7 сабајле на празни булевари бреј. Кога веќе планирал да брза и дека не му се чека црвено можело да се приближи до семафорот и да види дали иде некој од друга страна и да продолжи.
Помала е казната вака од летање со 100ка за да се избегне. Ама тоа е не размислуваат ваквите идиоти кои со нив возат и други патници.
Не верувам дека е прв кој не чека црвено ако нема коли и е празник или недела.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Стварно треба остри мерки. Лежечки полицајци на секои 100 метри на пример. Поминување на црвено, ќотек, не парична казна, ќотек на лице место па пушти го :)

Какви остри мерки бе брат? Ние живееме на пуст остров па не заеме за никакви други мерки освен остри?

Абе камери на секој ќош и десет екипи специјалци да ги ловат дивјаците на 4 тркала. Да видиш кога ќе почнеш дома да им влагаш во 3 саат сабајле со пендрак да ги носиш у ќумез како ќе се оправат.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Само што ме престигна еден со А8 влафајќи во спротивна насока на сред раскрсница пред Палома Бјанка, све е издрогирано и отидено со памет.

Јас сум на местото на Пежото, он лево од мене! И не, не сврте лево, него си продужи право.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Уште да свртел лево фалело.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Mikius тоа ќе викав, многу често се случува тоа на оваа раскрсница

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Кај нас се случува, тоа што не треба да се случува. Затоа и секој ден читаме вакви дешавки по порталиве.