Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417770 пати)

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Море пријателе/и опресиран шо се осеќаш овде, нормално е да јадиме трици(еве јас јадам неземам друг со мене) овде на глупа дешавка кај шо среќа никој не е повреден, демек коли со по 500 коња си возеа по сите правила и прописи и така спонтано се излупаја пред полн кафиќ народ без никаква намера некој нешто да се покаже пред гужвите...Незнам шо да речам  изгледа штиклата му се заглави меѓу педала и го изврти... Ами ако му се заглавеше штиклата 200 метри подолу па место со 50 со 150 да покосеа све живо таму во кафиќ шу праиме  после.. Или и тогаш нема гајле од парите шо ги имаат уште  за сто коли не се  проблем уште  50тина ковчези да купат по 200 евра

Вчера видов многу по страшна сообраќајка, со повредени, со крв, деца плачеа, ужасна глетка.

Едното возило беше јасно дека се движело со значително поголема брзина од дозволеното па не видов да се направи фама за таа сообраќајка.

На тој кружен тек секојдневно има удеси, седни на едно кафе у стар и ќе ти стане јасно, свирење, викање и нагло кочење има на секој 10 минути.

Зашто нема вакви коментари на сообраќајки каде што возилата се со помала вредност? (и во тие сообраќајки има виновник кој го прекршил законот) Ако беа саксо и клио ќе се направеше галама?

Проблемот е во вас, секој може да направи прекршок. Многу е гадно коа ќе прочиташ It feels so good на нечија несреќа, си ја покажуваш фрустрацијата твоја. Тоа што беше напишано дека можат да искршат уште 100 не е во стил им се може бе, туку да ти го симнам сератонинот.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5930
Убаво ти пишав ич не е гадно кога е без повредени а истата била предизвикана од чаламење пред гужви и докажување, а за саксо и клио секако дека ќе ми беше повеќе жал оти имаме член овде една година бара зачувано саксо да земи па сега уште да искршат некое здраво..ЧД
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Му направија спојка xD

Отсутен Leonid

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 902
Море пријателе/и опресиран шо се осеќаш овде, нормално е да јадиме трици(еве јас јадам неземам друг со мене) овде на глупа дешавка кај шо среќа никој не е повреден, демек коли со по 500 коња си возеа по сите правила и прописи и така спонтано се излупаја пред полн кафиќ народ без никаква намера некој нешто да се покаже пред гужвите...Незнам шо да речам  изгледа штиклата му се заглави меѓу педала и го изврти... Ами ако му се заглавеше штиклата 200 метри подолу па место со 50 со 150 да покосеа све живо таму во кафиќ шу праиме  после.. Или и тогаш нема гајле од парите шо ги имаат уште  за сто коли не се  проблем уште  50тина ковчези да купат по 200 евра

Вчера видов многу по страшна сообраќајка, со повредени, со крв, деца плачеа, ужасна глетка.

Едното возило беше јасно дека се движело со значително поголема брзина од дозволеното па не видов да се направи фама за таа сообраќајка.

На тој кружен тек секојдневно има удеси, седни на едно кафе у стар и ќе ти стане јасно, свирење, викање и нагло кочење има на секој 10 минути.

Зашто нема вакви коментари на сообраќајки каде што возилата се со помала вредност? (и во тие сообраќајки има виновник кој го прекршил законот) Ако беа саксо и клио ќе се направеше галама?

Проблемот е во вас, секој може да направи прекршок. Многу е гадно коа ќе прочиташ It feels so good на нечија несреќа, си ја покажуваш фрустрацијата твоја. Тоа што беше напишано дека можат да искршат уште 100 не е во стил им се може бе, туку да ти го симнам сератонинот.
Офф топик
Зошто би седел во кафич каде ќе ми турираат, шкрипат, се тепаат,се пцујат?

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Добра поента, секоја чест!

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Прашај ги гостите, штом е цело време пун значи има нешто

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3697

Офф топик
Зошто би седел во кафич каде ќе ми турираат, шкрипат, се тепаат,се пцујат?
Ааа па друже, треба да си дел од скопскиот крем за да го знаеш одговорот на тоа прашање.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Мoј колега (по инструмент) е денес самец затоа што жена му, додека најкултурно си одела по тротоар, ја удри кола која излетала од коловоз поради пребрзо возење.

Ќе си созрее дечкото, ќе му се смират хормоните....ама во Идризово.

На татините синчиња погоре им треба само еден стап па 10 удри, едно брои.
За нивно добро.
« Последно менување: 05 Септември 2020, 15:18:33 pm Stratro »

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Пред саат време преминувам на пешачки со роуд бајкот од улица Кеј 13ти ноември (од Холидеј Инн) кон Џамбо. Иако беше зелено за возила и пешаци по таа еднонасочната од која тргнав, сантиметри беа во прашање да не се најдам на хауба на Гољф 3ка засилен од мост Мајка Тереза кон Олимписки.

Јас не знам што треба да се прави со народ што ни црвеното светло на семафор веќе нема никаква улога.

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Да ќутиш, зашо тој со голфот може да те купи сосе точак ;D :D

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653

"It feels good" ќе беше, ако таквите појави ги фати полиција, му удрат 10 пендрака и го приберат во полициско комбе.
За жал, такво нешто уште не сум видел.

Кога ќе се случи бељата, касно е веќе...

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Пред саат време преминувам на пешачки со роуд бајкот од улица Кеј 13ти ноември (од Холидеј Инн) кон Џамбо. Иако беше зелено за возила и пешаци по таа еднонасочната од која тргнав, сантиметри беа во прашање да не се најдам на хауба на Гољф 3ка засилен од мост Мајка Тереза кон Олимписки.

Јас не знам што треба да се прави со народ што ни црвеното светло на семафор веќе нема никаква улога.
Треба да пазиш и за него, поготово ако си со скутер, точак, тротинек или пешачката. Металот е појак од човекот.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Leonid треба малку да го корегира огласот за жал ...

Цитат
Voziloto ne ucestvuvalo vo soobrakjajka

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Имал платено автоматско обновување на оглас