Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419650 пати)

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Може моторчињата  да ги заштитат. Да не ги оштетат.

Отсутен Vwlover

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 604
Доколку сте исполнети од удесот со рс3 и 235 побарајте професионална помош, да ви помогнат со фрустрациите кој ги имате и од каде ви потекнуваат.

А муабетот дека ги хејтате зашто “дивеат” не ви држи вода зашто 100 души виделе дека споро возат.

И за повеќе да си патите, двете страни имаат за уште 100 исти да искршат.
На Нацка ли е s3?
Кој е нацка?

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
Голема штета за двете удрени коли(рс3 и м2), ете пукнавме од љубомора дека не се наши  :( Малку му било според мене.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Голема штета за двете удрени коли(рс3 и м2), ете пукнавме од љубомора дека не се наши  :( Малку му било според мене.
Ќе им купат Рено сега за казна дека не биле умни 

Греотка.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Баш пред 2 дена (ден пред дешавката) тој со RS3-ката малце така, како да се изразам да не се најде некој навреден.. „подинамично“ возеше.. можда у моментот на сообраќајката не било брзо возењето, мадааа.... на кружен тек да се чукнат и двајцата да се најдат надвор од кружниот тек, со такви оштетувања и отворени куп ербези у кабината на RS-от, со толку мала брзина како што кажувате, треба вистинска умешност.
Штета за колите, среќа што е без настрадани. Белким ќе им биде лекција на тие што им завидуваме, дека и при мали брзини може голема беља да настане, без разлика дали после ова ќе им купат татковците клиовци или ламбУрџинија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2615
@Simo - Carrier159 Кога веќе спомна, на денот на сообраќајката, ме помина доста брзо Аудито кај Црвен крст (можеби реално не толку брзо затоа што јас возев околу 50 км/ч), важно сите живи и здрави
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Па за брзо возење е колата де, и ја да ја возам ќе ја газам. Ама на кружниот во Влае, поширок е.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Прееска у козле се имаа кеди и зафира здраво земено, се прашувам што не коментирате it feels good за таа незгода.

Болни умови

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5932
Море пријателе/и опресиран шо се осеќаш овде, нормално е да јадиме трици(еве јас јадам неземам друг со мене) овде на глупа дешавка кај шо среќа никој не е повреден, демек коли со по 500 коња си возеа по сите правила и прописи и така спонтано се излупаја пред полн кафиќ народ без никаква намера некој нешто да се покаже пред гужвите...Незнам шо да речам  изгледа штиклата му се заглави меѓу педала и го изврти... Ами ако му се заглавеше штиклата 200 метри подолу па место со 50 со 150 да покосеа све живо таму во кафиќ шу праиме  после.. Или и тогаш нема гајле од парите шо ги имаат уште  за сто коли не се  проблем уште  50тина ковчези да купат по 200 евра
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Абе идиотска работа, а овој па со коментаров ако сме исполнети од ударот абе шо да кажам, ќе си купеле нови.

Тоа требало после такво дрифтање да се извадат од кола и да се дотепаат на лице место за да нема постови како тој на жената која остана без цела фамилија.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Цитат
да нема постови како тој на жената која остана без цела фамилија

И така доаѓаме до одговор како се можни измамите во врска со учество на член од семејство во наводна сообраќајка
Сите наивно и без двоумење посегнуваат по коруптивни инструменти за избегнување одговорност.
Не можам никако да сочувствувам со тие што им е испразнет новчаникот, сосема им е заслужено.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4021
Овде велат се тркале :D

https://www.mkd.mk/crna-hronika/po-trka-po-teodosij-gologanov-soobrakjajka-kaj-kruzhniot-tek?utm_source=off.net.mk&utm_medium=block-sidebar&utm_campaign=vo-komshii

Според очевидци сообраќајката се случила по трката на овие две возила по булеварот. МВР во текот на денот ќе соопшти повеќе детали за оваа сообраќајка
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Зошто така зборувате за фини и воспитани деца. Завидл'к.

Sent from my Redmi