Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3427316 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Ќе земе пари од осигурање, али ќе си попие тужбичка за рснуење нога у шофершајбна... колку ќе земе - толку ќе дае изглеа...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 899
  • Am386 DX/DXL-40

Присутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2177
Слично се дешава и кај Нова Македонија при вртење десно кон Државна,

Таму мене друго ми се случи.

Пред неколку години одам од Капиштец накај Водно преку таа раскрсница кај Нова Македонија. Имав девојка што студираше во Скопје, па често бев за викенд. Давам жмигавец за десно, се престројувам во лентата за десно, ама на едно 5 метра десно од мене, т.е во паркот гледам една сумњива фаца како се спрема да ми улета пред кола, баш како оние идиоти што ги гледаме на руските или азиските dashcam видеа. Буквално исто се осетив. Го видов дека се стрчува да ми улета на пешачки од паркот, али не возев брзо, а и секако пазам со брзината на такви спојувања со други улици, па закочив на лазење. Нормално дека дегенот си се врати во паркот. До ден-денес се чудам da fuck...
Мене ми се фрли циган на кола и падна да лелека. Со извинење, отворив прозор и реков дека ќе му ја ебам мамицата ако излезам, шест доктори нема да го состават. Миракулозно болките му престанаа и си замина.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Што убаво се освежи со сокчето ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Што убаво се освежи со сокчето ;D
бирата, оште крв има :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
https://kanal5.com.mk/articles/380218/zagina-sovozachot-na-avtomobilot-bmv-shto-se-zapali-na-severnata-obikolnica-povredeni-i-dvajca-policajci

Само прашање на време беше кога ќе се случи ваква бизарна несреќа. Се надевам дека конечно на некој ќе ну текне дека не се сопираат од грмушка коли на авропат :(

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
https://kanal5.com.mk/articles/380218/zagina-sovozachot-na-avtomobilot-bmv-shto-se-zapali-na-severnata-obikolnica-povredeni-i-dvajca-policajci

Само прашање на време беше кога ќе се случи ваква бизарна несреќа. Се надевам дека конечно на некој ќе ну текне дека не се сопираат од грмушка коли на авропат :(

Боже, боже, боже.... и кој ќе сноси одговорност?

Германците ненормални се што те возат до прв паркинг....

Од ништо направиле трагедија... дебили

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
На лошо место во лошо време...

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Богами на лошо место. Запирале на обиколница, наместо пред Броз да тргаат коли.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Се друго ќе испитуваат освен суштинското.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Богами на лошо место. Запирале на обиколница, наместо пред Броз да тргаат коли.
Немаат муда да застанат на Партизанска случајно да не запрат некој што не треба.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект

Боже, боже, боже.... и кој ќе сноси одговорност?

Германците ненормални се што те возат до прв паркинг....

Од ништо направиле трагедија... дебили

Ако треба овде да те застанат на прв паркинг, до Катланово ќе треба да возат.