Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424712 пати)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Моментот кога влезе под камион се движеше со 120-150кмч, а претходно преку 200 и покрај сите знаци дека иде раскрсница....епа дамуееаа матер...Дарвин.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Не се мавна со толку.
Се гледа по ударот. Колата е здрава во формата на кабината.
Да беше со над 100км/ч од колата само партали ќе имаше. Најверојатно и камионот ќе беше изместен.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Он го истумба камионот ти викаш не е изместен

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ama se opnale vie na ilindencka kaj fontana 😊
samo da uspem slikava daja zakacam...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Да ти помогнам ?

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
fa laa , gospod zdraje da ti dae i golem da rasness 😊
imas info kako se kacuel ovoj ?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Ако возел во спротивна насока, на дупла пуна (ко што и е таму), му посакувам траен инвалидитет на возачот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Некаде прочитав дека колата ја возела мајка, а со неа имало и мало дете, изгубила контрола и ја турнала бандерата.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
Ваков карамбол не се случува од возење со 65, така да нема оправдување па макар и Мајка Тереза да била зад воланот

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Ваков карамбол не се случува од возење со 65, така да нема оправдување па макар и Мајка Тереза да била зад воланот

Тој карамбол е тие што возат од 35-45.  ;D ;D

Три недели бев во Македонија, секој ден барем по две-три сообраќајки беа избегнати само затоа што бев внимателен и попустлив (читај оставав предност, кочев, пропуштав и давав сигнализација зад мене да не пробуваат да прават глупости).
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
samo vaja najdesnava ja ima od strana procesano, i tamu se lepnato... za pezovo so otvoren gepek nemise veruva deka bese ucesnik... ostanatite se vo dvizenje...

edit: nema nigde traga na kocenje, sigurno e nekoj nov-zbunet vozac... da se opnes tolku i da ne zakocis... ili kocniva ti otkazue ili stikla ti zaglavue ...

https://i.imgur.com/IM0foIS.jpg
« Последно менување: 01 Октомври 2018, 15:36:27 pm RedEco »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Како бре "  возело со голема брзина во спротивна насока на булеварот „Илинден“ од правец на центар кон Фонтанa" ...?!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Некаде прочитав дека колата ја возела мајка, а со неа имало и мало дете, изгубила контрола и ја турнала бандерата.
уште бетер ако била мајка, на дупла пуна у спротивна насока, со дете у кола... Тогаш и социјална служба за одземање на старателство треба да ѝ се викне.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.