Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886564 пати)

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6693
Дека не чинат х6.
Не чинат се тумбале многу по кружни текови и на мус тестови биле катастрофа. Златно поло или фиеста заеби ти сувови ако сакаш сув само ЛАДА НИВА БРАТ!!!!

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44962
  • Il Moderatore
X6 epten necinat. Ni zenska mozes so x6 da fatis, a spored Deni ni krivina :'( solzi sami kapat prosti mi
Ако ти треба кола женска да фатиш....
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
X6 epten necinat. Ni zenska mozes so x6 da fatis, a spored Deni ni krivina :'( solzi sami kapat prosti mi
Ако ти треба кола женска да фатиш....
Sekoj so makata. Na nekoj mu treba kola za zenska da fati, a na nekoj mu treba kola za avtomehanicar da fati ...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
аиии, „ми го спушти“,  Хахахахаха :D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
 не бе беше за тебе наменето, ама ако се пронајде тогаш ок. ете битно се изнасмеаффме

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Да да, алфа следи кон механичар, како да не се пронајде алфиста у реченицата ;D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
- Еј како си? Беше кај Жаре од сабајле?
- Бев, со ситно поминав денес...
- Еј јас уште немам појдено, вчера ок поминав, денес ќе видиме...

Рандом муабет помеѓу двајца алфисти :)

Отсутен Inter1

• Редовен
Еј како си? Се качи на тротоар?
Се качив и на тротоар и на госпожа XY
Рандом муабет на двајца со X6 :D

Отсутен Darko_sk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 125
Мене ова ме задеси на аутопут Софија - Дупница.... резултат нова гума у Ск.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1446
не е баш дешавка со кола, се разбив со точакот, среќа ја поминав само со раскрвавен лев лакт, точакот малце полошо али го средив, него германциве фини луѓе бе иако се трудев да изгледа ко ништо да не било натрчаа добар ли си се ли е во ред да не треба нешто? кај нас ќе си умре човек не го рецка никој.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Сеа не е до толку кај нас не заебавај

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве
Германците фини нека си ебе матер...

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
не е баш дешавка со кола, се разбив со точакот, среќа ја поминав само со раскрвавен лев лакт, точакот малце полошо али го средив, него германциве фини луѓе бе иако се трудев да изгледа ко ништо да не било натрчаа добар ли си се ли е во ред да не треба нешто? кај нас ќе си умре човек не го рецка никој.
ти дадоја осигурање од пола миљон? :D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Немој да генерализираш, збори тоа дека никој не те рецка во Пехчево пошто нема кој 😁

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1446
Малерот деновиве ми е јака страна, денес ме удри кола, т.е јас го удрив него. Он имаше дадено жмигавец за десно ама беше зелено за пешаци/точаци и ја пропушти типката шо беше 3 метеи пред мене, мене ваљда не ме виде и тргна, ја залетан колут напред преку хауба.